Соня Колтуклиева заби две точки на Ваня Червенкова, нарече я властна и ограничена

Соня пенюарДве номинационни точки даде Соня Колтуклиева на Ваня Червенкова и по този начин я номинира за изгонване от Биг Брадър ол старс.

Двете дами уж бяха приятелки, но явно поне едната от тях не мисли така. Имах впечатления, че Ваня е интелигентен човек, но те са само от няколкото ми виждания с нея навън, когато сме коментирали заедно предавания, каза журналистката. Тук обаче я опознах и се оказа, че този интелект го няма никакъв. Вече при втора игра тя се издънва и не може да отговори на елементарни въпроси. Дори на вчерашната игра остана последна. Това се отразява зле на самочувствието й, разстройва се, ядосва се и си го изкарва на нас.

Непрекъснато говори за бизнес, за това колко е успяла, колко много неща е постигнала сама, а не знае какво е писал Славейков. При нея има една голяма амбиция и никакво покритие. Говорим за плеймейтките, че им куцат знанията, но е време да заговорим и за виповете, защото тя се чувства и се държи като вип.

Същевременно се дразни от вниманието на мъжете към мен, уж не я интересуват, но не пропуска да ми забие някоя реплика, когато Боби безобидно флиртува с мен и ме разтрива. Мислех, че ще се сприятелим тук, но тя застана на страната на Къци и Евгени Минчев, когото съди в момента за обида. Виждам я как образува лагери и се обгражда с играчи, правейки се на тяхна приятелка и поддръжничка.

Това е стратегия и тя иска да отиде на финал. Не харесвам стратегиите, не харесвам и начина й на комуникация. Внезапно се разкрещява така, че трябва да отидеш в друга стая, за да не ти пукне тъпанчетата. Не мога да понасям такива децибели, аз живея в свят, в който никой на никого не крещи, каза журналистката и директно изпрати съперницата си на елиминации.

https://youtu.be/vTaNN-GDLcg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *