Шок! Ваня Червенкова смъкна 10 кила за 12 дни

ВаняВаня Червенкова успя да се втали до неузнамаемост и да промени визията си коренно.

Тя веднага се похвали във Фейсбук и публикува дяла серия  снимки с новата си доста апетитна  фигура. Нетърпеливи и позатлъстели нейни приятелки я затрупаха със  запитвания как е успяла да постигне това.

Ваня щедро сподели с всички доста странната диета, която е използвала и стриктно е спазвала.

Два дни се ядат само картофи, независимо как са приготвени, но само картофи. Продължава се с два дни пилешко – варено, печено, на грил, но без нищо друго. После само салата още два дни, каквито искате зеленчуци, в каквито искате пропорции, два дена само риба, два дена плодове и накрая два  дена кисело мляко.

Диетата продължава дванадесет дни и не е лошо да се повтори. Непременно всяка сутрин се взема на гладно един аспирин и една таблетка витмина  С.  Пие се много вода, кафе и чай може в неограничени количества, но без захар! Независимо е яденето дали ще печено, пьржено или варено – важното е храните да не се смесват, съветва бизнесменката.

Най-опасно е аспиринът на гладно, коментираха веднага мераклии да се хвърлят в диетата. При гастрити и колити това е даже противопоказно. Други пък се усъмниха дали като всички диети и тази няма да даде йо-йо ефект.

Но Ваня досега се чувства добре, не качва килограми и се хвали с новите си пропорции.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *