Шок! Илияна Раева се стопи, заприлича на анорексичка

Илиана РаеваЖената на Наско Сираков шокира почитателите си във Фейсбук с непозната нова визия. Илияна Раева пусна снимки, на е толкова  слаба, че сигурно е паднала под 50 кила.

Шефката на Българската федерация по художествена гимнастика се похвали, че е започнала специална диета, която бързо е дала  резултати.

„В последния месец ми се наложи да се откажа от някои много любими нещица за хапване, без които мисля, че не можех! Започнах  да правя някои неща, които почти мразех да върша… В момента просто не проумявам, как е било възможно тези вкусотии  да са ми били любими и да не мога да живея без тях и как е възможно толкова дълго време да съм живяла без да правя това, което до преди дни мразех!

Животът е  пълен е с неподозирани изненади, но най- големите са свързани с това, колко малко познавам себе си и колко още  имам да уча за тази необятна материя, собственото ми аз…“, написа Илияна в страницата си във Фейсбук.
Тя не обясни  какво точно прави, но някои  подозират, че е започнала диетата на Ваня Червенкова, която стопява килограмите буквално за  дни.

Според  други обаче  Илияна е болна от нещо и заради това е минала на специален здравословен режим. Самата тя каза  в интервю че не е на европейските олимпийски игри заради здравословен проблем.

Изобщо не й отива да е толкова слаба, изглежда смалена  и бледа от глад.“, категорични са доста хора, видяли шокиращите снимки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *