ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ „ЕСТЕТИКА“:

Лосионът „Естетика“

Първи лосион за тотално обезкосмяване залива пазара

„Естетика” намалява окосмението от 85 до 100 процента

Безкомпромисен към космите и техните фоликули

Първия в света лосион за тотално обезкосмяване стъпи и на родния пазар. Проблемът, който мъчи 99 процента от жените и 30 процента от мъжете на планетата най-сетне намери своето решение. „Естетика“ е високотехнологичен продукт, съчетал най-новите достижения на американските козметични лаборатории. Съдържа 20 активни съставки, чиято единствена цел е трайното унищожаване на космите. Революционното в лосиона „Естетика“ е в следния лабораторно доказан факт: За първи път и само този продукт блокира не един или два, а всичките 7 главни ензима, които участват в космения растеж. Така, само за 4 месеца, лосионът предлага вендъж и завинаги разделяне с нежеланото окосмение. Естетика е с качествата на фото и лазерната епилация. Но е много по-лесен за прилагане и на десетки пъти по-ниска цена. „Естетика“ е изцяло природен продукт. Съдържа: алатоин, пантенол, пролин – специфична протеаза, тиквено, ленено и маслинено масло, анасоново и ментово етерично масло, екстракти от филадендрон, невен, кактус и още няколко тайни съставки. Всяка от тях е извлечена по специална технология, което прави лосиона невъзможен за копиране от конкуренти, твърдят неговите създатели. Само този продукт гарантира намаляване на окосмението от 85 до 100 процента.

ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ „ЕСТЕТИКА“:

  • Блокира тотално растежа на космите.
  • Отстранява дори подкожните косъмчета.
  • Има антистареещ и антивъзпалителен ефект върху кожата. Придава й гладкост и еластичност.
  • Подходящ е за всички зони на обезкосмяване, включително бикини-зона, подмишници и лице.
  • Не предизвиква алергични реакции
  • Предлага се в две серии- дамска и мъжка, съобразени с хормоналните и функционални особености при двата пола.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Веднъж дневно 10-15 мл. от течността се втриват в желаните за обезкосмяване участъци. Препоръчително е лосиона да се нанася върху предварително епилирана и измита кожа, с цел по-бързо и качествено проникване до космените фоликули..

РЕЗУЛТАТИ

Видимия резултат от употребата на лосиона се забелязва още в средата на втория месец. Косъмчетата стават все по- редки, тънки и безцветни. СЛЕД ЧЕТВЪРТИЯ МЕСЕЦ ОКОСМЕНИЕТО ПО ВСИЧКИ ТРЕТИРАНИ ЗОНИ ИЗЧЕЗВА

ПОРЪЧКИ:

С лосиона за тотално обезкосмяване можете да се снабдите чрез поръчка тук:

Моля напишете във формата за поръчки серията на лосиона, която желаете да получите: мъжка- М или дамска- F

buton-porachki

telefon1МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ЛОСИОН „ЕСТЕТИКА“ И НА ТЕЛЕФОН: 0876 293 933

Цената на 1 бр. лосион „Естетика“ е 49 лв. + безплатна доставка. Доставя се по куриер на посочен от вас адрес или до офис на куриерска фирма. Доставката се извършва в рамките на период до 3 работни дни. Количеството на 1 брой тубичка „Естетика“ е 400 мл. и е достатъчно за пълен курс на третиране на цялото тяло от 1,5 – 2 месеца. Лосионът се предлага в две серии- мъжка- M и женска- F. 

Откривателят на лосиона „Естетика”- Айвън Иванов: 100-процентовото обезкосмяване вече е факт.

– С какво тоталния унищожител на косми „Естетика“ е по-различен от останалите продукти за обезкосмяване?

– Вие сам отговорихте на този въпрос- „Естетика” веднъж и завинаги унищожава космите и техните фоликули. „Естетика” е лосион от типа продукти за инхибиране на космения растеж. Той успешно намалява броя на епилациите до нула. Преструктурира косъма, като постепенно го изтънява и депигментира до неговото пълно изчезване. Ще ви дам само един пример. Неотдавна направихме тестово сравнение между лосиона „Естетика” и продукта „Ваникула”, който доскоро беше сочен като най-успешното средство за обезкосмяване в света. „Ваникула” съдържа ензима ефлорнитин, който е единственото одобрено от американската федерация средство за намаляване на космения растеж. Тестовете между двата продукта върху 1000 доброволци- жени и мъже, показаха огромното превъзходство на „Естетика”. Ето защо: В космения растеж участват 7 основни ензима: тразлутаминаза, истераза, протеаза и др. Американския продукт, както и останалите блокират един, два или три от тези ензими. Но космите продължават да си растат с помощта на останалите ензими. Уникалното на „Естетика” е, че продуктът блокира всичките 7 ензима и то по-най-краткия молекулярен път. За всеки от тях съм намерил подходящи меко действащи природни съставки- стопери. Защото дори само един от тези ензими да остане неблокиран, косъма продължава да расте.

– Давате 100-процентова гаранция за въздействието на лосиона „Естетика”. Не е ли малко пресилено?

– Лосиона „Естетика” е универсален. Разликата между него и останалите е именно в това. Положението с останалите продукти е следното: На едни клиенти определен лосион действа по-силно, на други- по-слабо, а на трети въобще не действа. Само „Естетика” е универсален и обещава 100-процентов ефект.

Продуктът ни е съобразен и с това, че хормоните при мъжете и жените са в различно съотношение. Друга тайна, заложена в „Естетика” е, че лосиона намалява общото количество на свободните тестостерони в рамките на косъма и космения фоликул. И така упражнявама хормонален натиск върху кожата и косъма.

– Бихте ли обобщил въздействието на революционния лосион „Естетика”.

– „Естетика” забавя и блокира растежа на косъма, отстранява и разгражда подкожните косъмчета, на които по правило депилацията не действа. Има антистареещ ефект върху кожата, придава й гладкост и еластичност. Разделен е в две серии- мъжка и женска. Но жените, които имат т.нар. херзотизъм (мъжки тип окосмение), могат да ползват мъжката серия. Продуктът има и антивъзпалително въздействие.

– Какво е съдържанието на продукта?

– Състои се изцяло от природни съставки, всяка от които е добита по специален метод и технология. По друг начин добит даден екстракт няма да върши работа. „Естетика” съдържа: алантоин, пантенол, серин и трионин протеазен хибиторин, които се получават по специална технология от соя. Революционен момент е също употребата на пролин специфична протеаза, орнетин декарбоксилаза природен инхибитор, употребата на масла- тиквено, ленено, маслинено, етерични масла- анасоново, ментово, екстракти от филадендрон, невен, кактус. Над 20 съставки, направени да действат като една машина и в една посока. Съотношението на съставките една спрямо друга също е много важно.

– Как се употребява?

– Да се използва ежедневно. Подходящ е за мазане по цялото тяло. След третиране на кожата да се изчака от 30 до 50 минути. След което може да се изплакне. Лосиона е благоуханен. Добре е предварително кожата да се измие. Продукта може да се съчетава с други методи за обезкосмяване- епилация, депилация, кола маска. И така- до постигане на крайния резултат.

– Кога и как се виждат резултатите от употребата на лосиона за обезкосмяване?

– Видимия резултат настъпва буквално месец-месец и половина след първото третиране. Космения растеж се свива до минимум и намалява от 85 до 100 процента. Косъма става до 4 пъти по тънък и се обезцветява.

– А коя всъщност е причината едни хора да са природно по-окосмени от други?

– Степента на окосмение е генетично предопределена.


ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google