Шок! Митьо Пищова свали 66 кила!

 Митьо слабМитьо Пищова падна под 100 килограма, показател, който не е достигал от много години.

Той заряза мръвката и мина на зеленчуци  и домашно козе сирене. Преди два дни известният бохем и настоящ веган се качил на търговски кантар  и той показала  98 килограма.

“Повторих на друга електронна везна и отново видях заветното число 98! Свалил съм цели 66 кг и се чувствам като момченце. Направо усещам, че летя. Леко ми е. Тия дни  минах цели два през дюните пеша до най-модерното заведение в Слънчев бряг.

За пръв път не изморих, не се задъхах и краката не ме боляха, въпреки че все още се подпирам на бастун за всеки случай, разказа бохемът, който е отседнал в хотел в курорта още от началото на юни.

Миналата есен Митьо скъса менискус във Варна и бе опериран там. На третия ден обаче раната се възпалила, започнала да тече и да гноясва. Митьо отишъл в Пловдив, но болките били неописуеми и пак отишъл на лекар.  Наложила се втора операция, дренаж, имало отравяне на кръвта, много лекуване и много премеждия. Пищова седя четири месеца по болниците с памперси, возеха го в инвалидна количка и получи и инфаркт по време на престоя си там.

След като видял, че може и да си тръгне от този свят, а приятелите му го изоставиха, Митьо решил да обърне нова страница и ако оживее, да живее по правилата.

Сега стриктно следи диетата си, спортува по малко, купува си натурални продукти от близките села и вместо вино, пие мляко. Е, не се е изоставил съвсем, хапва риба по ресторантите, яде много таратор, а рецептата за здраве била повече чесън в таратора, отколкото мляко.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Специално в талията е фотошоп. Човек най-късно отслабва там

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *