Шок! Митьо Пищова се Жени отново! Този път прави и завещание! Виж Тук:

След като не стана президент, Митьо Пищова реши поне да се ожени.
Великотърновският бохем издаде, че голямата му любов е моделка от София, казва се Жаклин и е на 27 години.  Тя е тъкмо по вкуса му – 175 см висока и само 46 кг. И в очите на другите момата изглеждала анорексичка, то за него си била най-голямата красавица, сподели Пищова в интервю.
Чичо Митко ще се ожени точно на 14 февруари в храма в „Царевец“, облечен като цар, а избраницата му – като царица. А до там младоженците ще отидат с файтон.
„Много си я обичам моята Жаклин, разказва охотно кандидат-президента. Вече четири месеца живеем заедно и все повече се влюбвам. Решил съм да я направя почтена жена и ще го сторя. Предложил съм й, съгласи се. Като рибка е.
Обаче ще направя завещание веднага след сватбата. На нея ще оставя двете си заведения в Арбанаси и Велико Търново, а на сина ми готините ми коли. Смятам, че съм справедлив и всички ще са доволни“, фука се Пищова.

Сега обаче бил още свободен мъж, затова изкарал Коледа-та с четири манекенки. На всички подарил скъпи парфюми и бельо и се забавлявали до полуда в джакузито. „Направих го като за последно. Нали после ще бъда женен мъж“, оправдава се чешитът.

Дали наистина Пищова в крайна сметка ще се кротне и ще замяза на женен мъж, е въпрос под съмнение. Припомняме, че на няколко пъти търновския бохем с дебелия корем беше зарязван от годениците си точно пред олтара. Причината е, че на него никога не му стига само една жена, а всяка булка иска да е единствена.

Ще иде ли Жаклин до църквата, или подобно на предшественичките си няма да се яви?!? Залозите са 50 на 50, твърдят негови приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *