Александър Дугин пред Тъкър Карлсън: Обяснението на днешната Западна русофобия е просто (ВИДЕО с превод на руски)

Американският журналист Тъкър Карлсън е взел интервю от руския философ Александър Дугин. Видеозапис от разговора беше публикуван на страницата на Карлсън в социалната мрежа „X“ (бивш Twitter), съобщи ТАСС. Журналистът нарече Дугин „най-известният политически философ в Русия“. „Неговите идеи се смятат за толкова опасни за Запада, че украинското правителство уби дъщеря му, а книгите му са забранени в САЩ и редица други западни държави. Разговаряхме с Дугин в Москва“, пише Карлсън. Той не уточнява кога точно е взел интервюто.

ВИЖ ИНТЕРВЮТО НА ДУГИН С ПРЕВОД НА РУСКИ ТУК:

ВИЖ ВИДЕОТО:

Интервюто е с времетраене 20:45 минути. В него Дугин и Карлсън обсъждат идеите на либерализма и западната русофобия. „Новата русофобска вълна, заляла Запад не е просто случайност. Негативните настроения срещу Русия и руснаците се нагнетяват, те не са ирационални, а са плод на добре обмислен план“, отбелязва Дугин. Според него причината за раздуханата русофобия е, че Русия защитава традиционни ценности, които Западът се опитва да разруши.

Тъкър Карлсън вече интервюира руския президент Владимир Путин. Интервюто беше публикувано на 8 февруари и отбеляза над 1.5 млрд. гледания в целия свят. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отбеляза, че с този разговор Путин е постигнал основната цел на интервюто – да пробие информационната блокада на Запада и да бъде чут.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Добър е, а аз съм горд! Щом двама души, независимо един от друг, стигнат до един и същи извод, значи с голяма вероятност, изводът е верен. Алчният, това е човекът застанал в центъра на своята вселена и несъобразяващ се с никого около себе си. В същност, той не е човек.

  2. От утре първи май руснаците организират голяма изложба на заловени оръжия на страните участвали във войната в Украина. Гледката ще продължи до края на май и ще показва на света оръжието на демократичния Запад.Путин е организирал едно ЗОО пред целия свят. Западняците са бесни. „Un «Léopard» capturé livré à Moscou : Rheinmetall est en colère, Berlin grogne que «ce n’est pas la bonne façon de faire», Poutine a organisé un «zoo»

  3. В Австрия СЪЩО, хиляди смъртни случай дължащи се на американските инжексии против ковид. „En Autriche aussi, des milliers de décès seraient dus aux vaccins anti-covid“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *