Украински политолог: През следващите 3 месеца Русия ще ни довърши (С ВИДЕО)

Руснаците ще ни довършат, ще избият войниците ни и ще ни накарат да капитулираме. Това каза украинският политолог Виктор Бобиренко във видеоблога на бившия говорител на неонацистката партия „Десен сектор“ Борислав Берьоза.

Бобиренко е бивш общински съветник, който ръководи експертна група в сферата на местното управление в северния град Суми. Той стана популярен с това, че беше първият, предрекъл в печатна медия избирането на Зеленски за президент цели 4 години преди комикът да се кандидатира за такъв. Бобиренко направи знаменитото си предсказание в редакционна статия, публикувана през декември 2015 г. във в. „Украинска правда“.

Сега той прогнозира крахът за Украйна.

„Следващите три месеца ще са фатални за нашата страна. Врагът ни е натрупал огромно количество ракети, с които ще унищожи нашата инфраструктура, най-вече енергийната. Второ. Руснаците ще изпепелят земята и ще превърнат в пустиня фронтовите райони, в които от началото на войната боевете са с ниска интензивност – става дума за районите на юг от Харков и на североизток от Суми“, казва експертът.

„И това ще ни чака по-нататък – ще ни удрят с ураган от снаряди и КАБ-ове (управляеми планиращи бомби с далечен обсег, бел. ред.). КАБ вече стигат до Суми и никакви Ф-16 или системи „Пейтриът“ няма да ни помогнат. Колко такива западни ПВО Русия вече унищожи? А от американската помощ от 61 млрд. само 13 млрд. са предназначени за оръжие. Това са 13 системи „Пейтриът“. С какво ни помогнаха тези системи до момента, преди руснаците да ги унищожат? А врагът сега тренира, изпробвайки нови методи. Някъде между края на юни и началото на август ще започне основното му настъпление. Може би по-рано, в зависимост от това какви предмостия ще са създали до тогава руснаците“, прогнозира Бобиренко.

„Ще ни довършат, ще избият войниците ни и ще ни накарат да капитулираме. И най-важното, Руската федерация се надява, че поставени под още по-ожесточено военно напрежение, властите в Киев ще продължат да създават разломи в обществото и ще умножават различните несправедливости, които напълно да дезориентират украинското общество. И дори не знам кой е по-големия проблем – офанзивата на руските сили под Час Яр, която ако успее, целият Донбас ще падне в ръцете на руснаците, или евентуалното разцепление в обществото, което властите в Киев създават“, заключава политологът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. украйнина е прокси инструмент и покровителите и не ги е еня за съдбата и. Дотук е загубила над 20 % от територията, половин милион завинаги убити, и защита с думи и от същото с гаранциите за бъдеще. След 21 май и без президент и без народ

  2. Укровермахта е частна военна компания на НАТО,въоръжена,платена,обучавана от НАТО.Глупаците укронаци са хванали Бандера за шницела.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *