Ясновидка шашна с предсказание: Анелия и Фики се женят догодина!

Анелия ФикиБез майтап, без шеги! Живата истина! Анелия и Фики Стораро ще се влюбят и ще се оженят догодина.

Това е пророчеството на  маг Евелина Лютова, която е в списъка на  40-те най-известни със силата и гадателските си способности и е  биоенерго- и скенер терапевт.

Освен с лечение и поставяне на диагнози, Лютова  се занимава и с древни ритуали, прави проучване във времето и отключва тежки родови проклятия. Носи й се славата и че с огромна  точност познава съдбата на хора само по името и рождената им дата, без да ги познава.

В свободното си време тя експериментирала с известни хора, без те да са поискали да им гадае. Така уж случайно  разгадала бъдещето на фолк певицата Анелия и на колегата й  Фики Стораро.  2016-а ще бъде изключително силна година и за двамата, като дори изненадващо за всички и в момента дори на самите себе си, те ще сключат брак!

Преслава и Георги Станоев-Бирмата пък никога няма да се съберат отново, там огънят отдавна е угаснал.

Предсказанието  на Евелина  за Фики и Анелия хвърли в шок фолксредите. Двамата нямат близки отношения, просто са колеги. Певецът по-скоро е спряган за гадже на Преслава, отколкото на Анелия.

Освен това Тони Стораро търси девствена булка за синчето си, а Анелия никак не може да мине за девственица, тъй като е била съпруга на Коко Динев и има дъщеря от него.

Но 2016 е пред нас. Ще видим дали предсказанието ще се сбъдне или е поредната нелепа реклама на поредната ясновидка.

https://youtu.be/GAzcRxdMW4s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *