Ахмед Доган заби звучен шамар на Местан, изрита го от ДПС!

Доган МестанОпит за кошмарен и много опасен за етническия мир у нас  преврат в ДПС  пресече Ахмед Доган. Той наруши двегодишното си мълчание и направи скандално новогодишно изказване пред ръководството на ДПС  в Бояна.

С острите си думи, Доган е зашлевил жесток шамар на Лютви Местан, обвинявайки го, че продава ДПС на Турция и турските интереси и по този начин е на път да запали кошмарна  етническа война в България.,

Доган открито е заявил, че наследникът му е предал интересите на електората, който не е само български турци и иска да ислямизира Движението и да го подари на Ердоган.

Аз тази партия съм я създал преди 25 години и тя е ориентирана към Европа и ЕС, а не към Турция. В нея няма нищо ислямистко, а е просто европейска либерална идея за права и свободи на всички малцинства, дори на угнетените българи. Местан обаче получи от мен партията и сега я превръща в маша на  протурските и проислямистки  интереси в България. Това аз няма да го позволя на никаква цена, защото ДПС е светска партия и основната й цел е да защитава етническия мир, а не да го взривява и да настройва хората едни срещу други – беснеел Доган, но в речта си режел като с меч и изглеждал спокоен и решителен.

ДПС никога не е имала добри отношения  с ислямистките партии, каквато ръководи Ердоган и винаги си е партнирала със светските турски проевропейски партии! – заявил Сокола. Политиката на Местан обаче станала доста крайна и той буквално другарувал с Ердоган. Това може да доведе до опасен преврат в ДПС и даже  до етническа война в България и да я превърне в пета колона на Турция. Което автоматично ще ни извади от ЕС.

След речта на Доган, Местан не коментирал нищо и се покрил. Особено когато чул да се коментира в кулоарите на Бояна, че в скандалния протурски заговор на Местан  бил замесен президентът Росен Плевнелиев, който го насърчавал, а също така и американските маши у нас  „Америка за България” и  „Протестна мрежа”. Всички те срещу доста пари искали да засилят  влиянието  на САЩ на Балканите и през Турция, без да се интересуват на каква цена ще стане това. А цената може да е кървава.

Лютви Местан защити  Ердоган даже за свалянето на руския изтребител Су-24, а това е опасно, шушукат стреснати ДПС-ари.

След речта си, Доган се прибрал в сараите си, а Местан се е покрил. Носят се слухове, че е дал веднага оставката си и в момента се крие с жена си в турското консулство.

https://youtu.be/JHBswE2JVMg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *