„Подкрепа“: Искаме уволнение на лъжеца Семерджиев!

КТ „Подкрепа” подготвя писма до премиера Бойко Борисов и до председателя на Народното събрание Цецка Цачева. В тях се настоява да бъдат уволнени председателят и членовете на (ДКЕВР) . Причина са високите цени на тока. Синдикалистите искат още ДАНС да провери дали няма корупционни схеми в комисията, тъй като тя не защитава потребителите, а монополистите.  Според финансовия експерт в синдиката Мика Зайкова новите цени на газта, водата и тока са чудовищни за българския народ, а Семерджиев е излъгал за 10-те процента увеличение. От „Подкрепа“ смятат, че ДКЕВР вече е вреден за България в сегашния си вид . Според тях е нужен независим регулатор, но с нови хора. Те твърдят и, че премиерът също е заблуден от комисията и затова защитава новите цени. Нужно е Семерджиев да излезе на дебат с експерти и пред тях да обясни защо е допуснала това увеличение и къде е сбъркала в сметките. До тези сметки не бил допуснат нито един синдикат и те се правели тайно и на тъмно. Този скок на цените ще задълбочи междуфирмените задължения, които и сега са огромна цифра. Ще забави изплащането на заплатите, а хората няма да могат да си платят сметките. От КНСБ бяха далеч по-скромни. Те поискаха минималният доход на населението да се увеличи със 7, или 9 лева на месец, за да могат да се покрият разходите. Тези пари обаче ще стигнат само на тези, които употребяват два кубика вода на месец и стоят на студено.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1051F17hZTU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Ама разбира се че Семерджиев краде.Топлата вода ли откриваме?Може ли българин поставен при големите пари и монополисти да защитава гольовците?Какво регулира тая комисия? Правителството значи е некадърно да регулира и наложи интереса на населението което го е избрало та някакви лапачи ще ми решават с колко стотинки ще остана в джоба.Ще има бесене по стълбовете в скоро време.

  2. само ние българите сме като овце! ако това поредно повишение на ток, вода, парно беше в друга държава, щеше да има протести, митинги и т.н., а ние си траем, защо да не ни обложат с данък и въздуха, който дишаме?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *