Тъкър Карлсън: САЩ стоят зад взривяването на „Северен поток“. НАТО иска война с Русия

САЩ стоят зад взривяването на „Северен потон“; те унищожиха жизненоважните за немската икономика евтини енергийни доставки. Те постъпиха ужасно със своя съюзник в НАТО, Германия. Това заяви журналистът Тъкър Карлсън в интервю с политическия съветник и съименник на унгарския премиер Балаж Орбан. Целта на НАТО е да влезе във война с Русия и изглежда сега чрез Украйна изтощават колкото се може повече противника си преди те самите да влязат в сблъсък с него. Но една такава пълномащабна война може да доведе до унищожаването на Съединените щати заедно с всичките им съюзници, в това число и на Унгария, коментира още Тъкър Карлсън. Вчера той публикува на сайта си интервю с политическия съветник и съименник на унгарския премиер Балаж Орбан, съобщава ТАСС.

„Идеята на НАТО е, че всички страни – членки сме заедно, работим солидарно в интерес на другия и се защитаваме взаимно. Но всички видяхме как миналата година лидерът на НАТО – Съединените щати – унищожиха жизненоважните енергийни доставки на втората най-силна икономика в НАТО – Германия. САЩ стоят зад разрушаването на „Северен поток“, каза Тъкър Карлсън. „Как е възможно при това положение Германия и Съединените щати да останат заедно в един съюза?“ – попита журналистът. Карлсън отбеляза, че НАТО „пречи на суверенитета“ на страните, вместо да го укрепва. „Но НАТО е ужасен съюз и за самите Съединени щати и трябва да го разпуснем незабавно“, подчерта журналистът. Той е убеден, че съществуването на военния съюз е пример за това, че „Западът ни най-малко не се опитва да запази собствената си цивилизация“. „Западът се опитва да я унищожи. Според мен това е самоубийство“, каза Тъкър Карлсън.

Според унгарския политик Балаж Орбан страната му „може да се окаже на фронтовата линия в гореща война между НАТО и Русия“. „Такъв сблъсък е най-лошият възможен и никой не го иска. Но в същото време никой не е достатъчно силен, за да го спре“, каза Орбан. Американският журналист му отговори, че държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен „очевидно иска такъв сблъсък“. „Официалната позиция на НАТО е, че те не желаят директна конфронтация“, отговори му Орбан. „Но всичките им действия говорят за обратното. Те искат гореща война с Русия, която ще унищожи Съединените щати, а вероятно и Унгария“, каза Карлсън.

Вашингтон мрази Унгария, защото е „твърде бяла и твърде християнска“, каза още американският журналист в интервюто си с Балаж Орбан. „Мисля, че една от причините Вашингтон да ви ненавижда до такава степен е следната: американските глобалистки политици смятат, че Унгария е твърде бяла и твърде християнска. Точка. Те ненавиждат тези неща повече от всичко и затова смятат, че това не само в Унгария, а в цяла Европа, трябва да се промени с помощта на масова миграция, а Унгария е единствената от всички европейски страни, която каза „не“ на това“, каза Тъкър Карлсън.

Балаж Орбан се съгласи и добави, че това е причината Унгария да е „все още жива“. Той отбеляза, че градовете в Западна Европа са „претъпкани от друговерци с друг цивилизационен код“ и са изправени пред терористични заплахи и „нови форми на антисемитизъм“. „Социалната сплотеност е нещо, което е изкуствено създадено и е необходимо непрекъснато да се подхранва – тя не е даденост, а се създава и е много лесно да се разруши, а миграционните вълни определено разрушават социалната сплотеност в много западни общества“, добави унгарският политик. „Всичко, което казахте, е вярно“, отговори Карлсън. „Смятам, че вашият министър-председател (Виктор Орбан) е герой, защото пази Унгария от унищожение“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Никой и никога не трябва да си мисли, че Путин блъфира. Да, той умее да блъфира, но и точно знае кога блъфът ще успее и кога трябва да „удряш първи“. Интелектуалното ниво на запад е обратно пропорционално на алчността им.

  2. Иване, ние обаче усилено правим опити да ги догоним.
    Според мен, но може и да не съм прав, единствената причина да не сме станали тотални роби е, че от лошият комунизъм, българинът има къде да живее. Ако бяхме бездомници като на запад, до сега да сме влезли в антиелектуалната им кошара.

  3. Казвал съм го и друг път и пак ще го кажа,Путин така ще ги опути всичките,че свят ще им се завие!Скоро ще я приключи тая глобалистка сган,ще бъде наложен нов световен ред и този многополюсен свят ще бъде гарант за сигурността на народите!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *