„Възраждане” и „Левицата” на Протест срещу Правителството! ГЛЕДАЙ НА ЖИВО:

Два протеста с искане за оставка на правителството се провеждат пред парламента. Единият е на „Възраждане“, а другият – на партия „Левицата“.

Възрожденски песни, български флагове и знамена на “Възраждане” се развяват пред сградата на парламента, където са се стекли хиляди недоволни от продажното правителство граждани. Затворен за движение е булевард „Цар Освободител“.

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО ТУК

Народни представители от „Възраждане“ и симпатизанти на партията протестират пред НС срещу редовното правителство между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Протестиращите носят табели “оставка на кабинета Борисов 4 (ПП-ДБ +ДПС, ГЕРБ-СДС)“, „оставка“, „смърт на фашизма“ и „не на еврото“.

Симпатизантите на „Възраждане“ са от цялата страна. Към тях и симпатизантите на „Левицата“ са се присъединили хиляди недоволни българи. Повечето са категорични, че новоизбраното правителство е подвластно на американското правителство. Някои искат оставката му, а други – и съд за участниците.

На мястото се събират подписи за референдум за забрана на джендър обучението на деца и ученици.

Протестът прерасна в шествие към триъгълника на властта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. НЯМАШЕ ДА ГО ИМА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО АКО КОЦЕТО МЕ БЕ ПОСЛУШАЛ.
    А ИМЕННО ДА НЕ ВЛИЗА СЪС СВОИТЕ ДЕПУТАТИ ПРИ ЗБОРА НА ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ.НЯМА 240 ДЕПУТАТИ НЯМА ПАРЛАМЕНТ.
    КЪСНО Е ЧАДО ДА СИ ПРАВИШ ИМИНЖ.

  2. Абе хора, вие идиоти ли сте??? Нямате ли поне 1 мозъчна клетка в кратуните си??? Мръсника Копейко Копейкин е част от соросоидното СТАТУКВО в американската задморска кочина-колония наречена България!
    Копейкин играе контролирана патриотична опозиция, контролирана от американското посолство в София. Един вид предпазен клапан за освобождаване на общественото напрежение. Копейко получава щедри грантове от фондациите на Сорос и от „Козяк“16. Отделно Копейко лапа много яко и от партийната субсидия, която хич не е малко.
    Жена му на Копейко има частна луксозна забавачка за децата на богатите баш в центъра на Варна, на ул.“Велико Христов“ до Джамията. Това са два партерни апартамента обединени в един голям – частна детска забавачка „Дарба“, собственост на Велина Копейкина – съпругата на Копейкин, с която по документи са РАЗВЕДЕНИ, но продължават да си живеят двамата заедно. Забавачката „Дарба“ е купена с парите от партийната субсидия и с грантовете от фондациите на Джордж Сорос.
    Имотите които Копейко си накупи през последните 3-4 гидини с парите от субсидията се водят на името на жена му Велина. Това са една луксозна вила извън Варна с обща разгърната площ 110кв.метра, апартамент от 63кв. метра ново строителство и лека кола „Форд Мондео“, модел 2018г. Преди 2 години Копейко си купи и нова мощна джипка „Нисан“ – пак с парите от партийната субсидия.
    Всички е циркове и театър за пред тъпата, проста, малоумна, българска,робска рая!!!
    Патриот е Копейко, душа дава за наука у свобода, ама не своята душа братя, а тази на народа!
    А пък вий,вий дето го харесвате Копейко и го мислите за спасител на България, сте пълни идиоти!!!
    Все някога ще разберете какъв невероятен боклук и сребролюбец е Копейката Копейкин, но ще отнеме много време и ще е много късно вече!

    • Костя канализира народната енергия в трета глуха- това му е префинената функция.
      Народе- ставай! Стига се надява на политици!
      Ти си наред!
      Костя те излъга!

    • значи този ще се окаже по голям мошеник от кирчоистината. вече само за него ще гласувам

  3. Горния коментар е пълна глупост,
    пролича обаче зависимоста на Възраждане към пеевски и дпс с избора му комисията за конституционни промени.
    Ход който свали доверието към тях от 100% на 75%.
    Недопустимо е патриоти да избират турска партия и пеевски който олицетворява злото и мафията. Какви патриоти сте когато позволявате такава лицемерност, няма съмнение това е задкулисна договорка на 100%. Цялото доверие което се гради откакто влязоха в парламента се срина за един миг, една договорка с която лъснаха много въпросителни и евентуално зависимости.
    Бъдете чувствителни към отношението на Възраждане към дпс. Дано да е необмислена грешка, бъдещето ще покаже.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *