„Възраждане“: Фашисткото Правителство, назначено от американския посланик, ни обяви война (С ВИДЕО)

Българското правителство или нещото, което беше назначено да управлява България директно от американския посланик, обяви война на една политическа партия. Това заяви пред журналисти лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Днес станахме свидетели на нещо безпрецедентно. Нещо, което се случва за първи път в най-новата българска история – едно назначено отвън фашистко правителство даде заявка, че възнамерява да унищожи една политическа партия“, каза Костадинов.

Коментарът на Костадинов е реакция на призива на министър-председателя Николай Денков от по-рано днес, че институциите, президентството и дори партиите, трябва да вземат мерки и позиция срещу призивите на партия “Възраждане” за бунтове, агресия и насилие, а службите и МВР трябва да разследват лидера на партията Костадин Костадинов.

В отговора си лидерът на „Възраждане“ раздели на три части изводите от казаното от премиера. „Първо – според министър-председателя Денков „Възраждане“ е единствената опозиция в нашата страна. На практика той легитимира нашата политическа организация като единствената, която се противопоставя на опитите България да бъде вкарана във войната в Украйна. Целта на този назначен отвън фашистки режим е България да бъде деградирана, а единствената политическа сила, която противостои на това, да бъде елиминирана от участие във вземането на политически решения“, каза той.

И добави: „Американското посолство е поставило задача на марионетното си правителство да ликвидира партия „Възраждане“ без подбор на методите и средствата. Информацията за това ни е спусната още преди месец“.

На второ място Костадинов открои, че „Денков няма проблем с това да изпълнява американските заповеди и всички видяхме как за пореден път той чете техните инструкции“. „Ние от „Възраждане“ не признаваме това правителство от първия ден, в който то беше съставено“, отбеляза лидерът на партията. И припомни, че са пуснали сигнал до прокуратурата срещу ръководители на ПП-ДБ за извършени от тях престъпления.
Припомняме, че малко по-рано днес премиерът на България Николай Денков разкритикува поведението на „Възраждане“ в и извън парламента по време на брифинг след заседание на Министерски съвет.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. КОЦЕ, ХИЛЯДИ ПЪТИ ЩЕ ТИ ГО ПИША;
    А ТИ ЗАЩО УЗАКОНИ ТАЗИ АМЕРИКАНСКА ШАЙКА.

      • НЕ СИ ВАДИ ИМЕТО ОТ УСТАТА,ДОКАТО СИ ЖИВ.

  2. Къде са Николай Марков и ЕленкаГунчевата да го заклеймят този „късопишков“.А имаше ли начин да не бъде УЗАКОНЕНО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, след като новият ам. посланник го е наложил безапелационно.Съгласува го и президентът, защото знаеше силата на колониалния диктат.По-любопитна е сервилността на новия премиер,който доказано не е нивото на банкянския пожарникар. Няма у нас хора като Орбан,тъжно и страшно,а когато се появят, тълпата КРЕЩИ РАЗПНИ ГО.

  3. Знае се, че няма в дивата джунгла случай,когато тревопасно животно се навира доброволно в устата на хищниците,в устата на хиените,щото те не могат да бъдат мразени просто защото не се хранят с трева,а с живо месо.Така е и с БРАТЯТА ВЕЛИКОбританци, които до вчера владяха повече от 50 колонии по света,с Индия начело.Такава е породата и на техните последователи зад Атлантическия,които никой не заплашва,но те са разпростряли лапите си в „отбрана“ по цялото земно кълбо.

  4. Не случайно Вашингтон прати този безапелационен сатрап Кенеф, пардон Кенет, за всевластен наместник у нас. Допускам, че самият той е дълбоко вярващ във собствения си потенциал да налага имперската политика на държавата си, но тук, в настоящия момент и с този възрожденски подем воден от този блестящ оратор и нов български Апостол, ще си строши зъбите. Може да опита предизвикване на безплодни майдани, но няма да мине и година и ще бъде безславно прибран като несправил се с поръчението си и недооценил възможностите си, като пореден номер във върволицата неудачни избори. Забелязва се силно краварско притеснение в увеличаващата се съпротива срещу антибългарските цели на амерканските интереси изразяващо се с честа смяна на амбасадорите, бързо изхабяващи се в тази непосилна за тях среда. А истината е че вековното английско самомнение, кръвно онаследено и от презокеанските им братовчеди, че са създадени за да подчиняват и владеят света вече среща отпор, колкото и брутално да се поддържа идеята. Дори и у нас след петстотингодишната търпимост към чужда робия, всеки съвременен българин безпогрешно разпознава чуждия гнет и ако не е комерсиално обременен за слугинаж, приема и подкрепя похода на Възраждането.

  5. 40 000 мигранти, между тях убийци и изнасилвачи ни натресоха Плъха Сапунджия и Жирафата Кощрамба.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *