„Те са отчаяни“: Полк. Макгрегър обясни защо САЩ не искат да признаят очевидния край на Киевския режим

Последните няколко вълни на мобилизация в Украйна са насилствени. Хората не искат да воюват и се налага режимът буквално да ги отвлича, за да ги прати на фронта. Киевският режим е толкова отчаян, че вече набира и деца във въоръжените сили на Украйна. Всичко това е видно от стотици видеа в социалните мрежи. Но подпалвачите на конфликта САЩ няма да признаят, че са в задънена улица, каза бившият съветник на шефа на Пентагона, полковник Дъглас Макгрегър в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

„Социалните интернет мрежи са пълни с огромен брой видео доказателства за това как реално протича мобилизацията в Украйна. Всеки може да разгледа хилядите видеа, публикувани от самите украинци. Отделно има много снимки от фронта на украински войници, които са на видима възраст 15-16 години. Няма съмнение, че това се случва и е масово. В Украйна е останало предимно мъжко население, защото както ми казаха, повечето жени, възрастни хора и деца отдавна са напуснали страната. Избягали са в странство и много от мъжете в мобилизационна възраст.

Но мъжкото население, което не е имало тоя късмет и още е там – не всички от тях са в състояние да отидат на фронта. Някои са в напреднала възраст и трайно болни, други са все още деца… Но Киевският режим в отчаянието си вече мобилизира и тези групи от хора. Този режим е към своя край. В това няма никакво съмнение“, заяви полковникът.

Разбираемо е, защо украинското население не иска да воюва. Патриотите са записаха в армията още преди година и в голямата си част вече не са между живите. Жертвите сред ВСУ стигнаха 300 хил., а инвалидите са двойно повече. Измежду останалите в Украйна мъже има много руснаци и проруски настроени хора, но украинската армия мобилизира и тях.

Макгрегър е убеден, че никой от американските политици, които „реално взимат решения“, няма да признае краха на украинския режим до самия му край. Залогът наистина е голям – ако САЩ загубят в Украйна, те губят имперсия си статут в света. Затова и този въпрос е така успешно потулван от западните медии и цялостния естабилишмънт. Издадена е заповед да не се говори за това.

Как стигнахме дотук? Имахме 40 години Студена война, в края на която Съветският съюз се разпадна, а ние, американците излязохме, ако не победители, то поне здрави и проспериращи. Победихме, като избегнахме глобална война, каквато беше нашата цел през всичките 40 г. противостояние със СССР.

Но сега, само за една година прокси война в Украйна, ние сме победени с туш. И даже нещо повече – в момента сме на ръба на немислим директен конфликт с ядрена Русия, какъвто се опитвахме да избегнем в продължение на много години. Това е кошмар. Въпреки това Демократите във Вашингтон не признават поредицата от грешки, които натвориха, оособено през последната една година. Бъдете сигурни, че ако се случи нещо още по-сериозно, никой от хората около Байдън няма да поеме отговорност“, – коментира полк. Макгрегър.

Военното положение и общата мобилизация в Украйна са официално валидни до 19 февруари. В понеделник Владимир Зеленски предложи удължаване на срока за набиране на мъже за армията с още 90 дни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Бг предатели.
    Преди няколко години ви наредих- от тогава не ме познавате.
    Получавахте заплатки от сатанюгите- между 30 и 50 бона.
    Някои се бяхте “извисили” като директори на корпорации.
    Обикаляхте света със спортните си коли и имахте един проблем- че не искате визи за пътуване в Европата. Щеше да ви се наруши комфорта.
    Продължавате да обслужвате чичко били- братята и сестрите ви български да го дух@т.
    Нали си направихте къщите и вилите. Дреме ви за профаните.
    Обслужвайте били, бг предатели ай ти мени.
    Утре вас няма да ви има- децата си подготвихте ли?
    Не съжалявам, че преди няколко години ви наредих. Повече не ме потърсихте- бях лудата, пропадналата, която не е била на Бали, на Сейшелите и е тъпа за връзване.
    Бъдете първи на фронта да защитите демонокрацията си, селяндурски предатели!

  2. “Лудата” предпочита палатка на плажа, огън, китари. Джим Морисън и Пинк Флойд.
    Планини, коне, кучета, братя и сестри по душа- верни приятели.
    Да дели вафлата си с обявената за шизофреничка бездомна жена от бан на улицата.
    Едно нещо винаги ще запомня- когато бях гладна, ме нахрани “случаен” човек. Бог да го благослови.
    Това беше моят личен избор- никога за грам секунда не съжалих.
    Вие ще си останете егоистични алчни сребролюбци.
    Да вървите първи на фронта- да защитите демонокрацията си.

  3. ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИ НА ФРОНТА ПРИ НАРКОМАНА НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СМЕ ВАШАТА ОПОЗИЦИЯ НЯМА СОПА КОЯТО МОЖЕ ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА В СЪРЦАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КЪМ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ЗАПОМНЕТЕ ГО УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТКИ ЖИДОВЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ СИНЕРГИЯТА ВИ С ФАШИСТИТЕ ЩЕ СЛОЖИ КРАЙ НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО ВИ ЗАЕДНО С ПОТОМСТВАТА ВИ СКОРО НЕПОБЕДИМАТА БРАТСКА РУСКА АРМИЯ ИДВА ЧАКАМЕ БРАТУШКИТЕ ЗА ДА НИ СПАСЯТ ОТ ВАС ДЕМОКРАТИ ФАШИСТИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *