Георги Марков: НАТО ще спечели войната по CNN. А Русия ще разруши Украйна на терен!

Часове след речта на Байдън за състоянието на страната, президентът Тръмп реагира в Туитър: „Байдън ни води към Трета световна война! Убийствата в САЩ са рекордни, инфлацията рекордна от половин век насам, миграцията е шокираща, наркодилъри реализират милиони у нас“.

Тръмп, зад когото стоят 75 милиона американци, вече заяви, че войната на САЩ в Украйна е лудост и препотвърди, че ще се кандидатира за президент, за да спаси Америка от разруха.

Време е настоящите лидери на ЕС да си спомнят думите на един велик държавник, какъвто не е никой от тях – генерал Шарл Де Гол: Американците не са европейци, а Англия е остров.

НАТО ще продължи ескалацията, защото ако спре – Западът ще се срине. Путин ще бъде предизвикан и войната от щадителна, ще стане разрушителна.

Украйна ще бъде изпепелена.

Шолц праща танкове, ама не праща танкисти, защото знае, че няма да се върнат, както не се върнаха и ония при Сталинград преди 80 години.

Зеленски вика, че Украйна ще промени света.

АМА, ТО ВЕЧЕ Е ПРОМЕНЕН!

Русия е в съюз с Китай, Индия, Иран, Пакистан и още дузина страни с общо 4 милиарда население. А на още 3 млрд. не им пука за САЩ и имперските им амбиции.

НАТО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА ПО СNN,

A РУСИЯ ЩЕ РАЗРУШИ УКРАЙНА НА ТЕРЕН.

ВОЙНА ИЛИ МИР!

ТРЪМП ПРЕДЛАГА МИР И ЗАЯВИ, ЧЕ НЕ Е ТРУДНО ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТ

Георги Марков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Американците не са европейци. Англия е остров- заминавайте си, преди да сме дошли! Идиоти! Мръсни сатанински гадове!
    Дойдем ли- няма да имате острови, боклуци психопати!

  2. Целият свят иска да ви изпепели- гадове, кървави, наглосакси- живяхте от нашата кръв!
    Да мрете в огън, жупел и кръв!
    Сатанински изчадия!

  3. Англия – ВЕКОВЕН КОЛОНИЗАТОР с над 150 колонии по целият свят, от които изцеждат всичко, което могат; фАЩ – измислена държава, без собствен език, култура, история, но… основана върху земите и костите от над 100 милиона убити индианци! Та, ДОБЪР ДЕН! Същите-тези ни подариха и „демокрацията“, на която сърбаме попарата 33 години!

  4. Преди ви бихме! Пребихме ви!
    Ще ви пребием и сега, гадове мръсни!
    Ще ви пребие следващия Атила, следващия Тервел, следващия Калоян!
    Следващия ген. Вазов! Следващия кап. Списаревски!
    Събирайте си партакешите, лайна наглосакски, или ще ядете бой!
    Както винаги сте го яли- бой, гадове мръсни!
    На бас- и сега ще ядете бой!
    А вий- вий сте идиоти- мръсни сакски копелета!

  5. Избихте индианците.
    “Помогнахте им”.
    Дарихте им одеяла, заразени с едра шарка.
    Излъгахте ги с договори за земите им- те ви повярваха. Не се посвенихте да избиете излъганото племе лакота- нито жените, нито децата. Има документирани снимки какво направихте! Демони!
    Изпратихте децата в интернати. Там ги изнасилвахте и доизбихте.
    Това беше “грижа”, “миролюбива дейност”!
    Мръсни изроди!

  6. КОГАТО СЕ ПОДПИСВАЛИ „НЬЮИСКИЯ ДОГОВОР“ В ПРЕДГРАДИЕТО НЬОЙ В ПАРИЖ, ДРУГАРЯ „КУР-МАСОН ИЛИ КЛЕ-МАНС-ОТ“ Е ПОКАЗАЛ НА НАШИЯ ДРУГАР АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИИСКИ НА СТЕНАТА ПОСИЧЕНЕТО НА БАЛДУИН ФЛАНДЪРСКИ ОТ КРЪСТОНОСНИЯ ПОХОД ДА ЗАВЛАДЕЯТ ЙЕОСАЛЕМ, И ДА ОТКРАДНАТ ЗЛАТНИЯ ГРАЛ И ТОГАВА ДРУГАРЯТ СТАМБОЛИИСКИ РАЗБРАЛ ЧЕ ЩЕ ПОСИЧАТ БЪЛГАРИЯ И БАДИВА СЕ Е БОРИЛА ЗА МАКЕДОНИЯ !

    ГЪРЦИТЕ СЕ СПОРАЗУМЯТА В ИМЕТО ВМЕСТО СРЪБНСКО- ЮГОСЛАВСКА МАКЕДОНИЯ ДА СЕ НАРЕЧЕ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, ЗАЩОТО СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СЕ СЪБЕРЕ С ЮЖНА МАКЕДОНИЯ И КЪМ НЕЯ ЩЕ ПРИСЪЕДИНЯТ ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ ДАДЕНА ОТ КЛЕМАНСО НА БУЛГАРИСТАН И ЩЕ ХВАНЕМ ЗА КУРА, ГРАД ФИШЛПОПУЛИС НА ТИРСКОТО ФЕЛИБЕ И ЩЕ СТАНЕ Е ДНА ВОЙНА МЕЖДУ ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ, КОЙ ДА ВЛАДЕЕ „ФИЛИБЕ ФИЛИПООЛУС“ И НИЕ ЩЕ ГЛЕДАМЕ КАК НИ ДЕЛЯТ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ НА НАШИ И ВАШИ !

    ПОЛИТИКАТА Е КУРВА, ЗАТОВА РУСНАКА СЕ ВЪОРЪЖАВА , ЗА ДА ПОБЕЖДАВА … КОЙ СИ МОЖЕ ВСЯКЪК СИ МОЖЕ !

    ДА МУ МИСЛЯТ ЗАПАДНАТА ЦВИЛИ-ВИЗАЦИЯТА АКО ГИ НАГАЗИ ИЛИ НАГЪЗИ РУСКАТА МЕЧКА ОТ СИБИР, ЩЕ УМРАТ ОТ СТУД У КУЧИ, А АКО ИЗЛЕЗНАТ ВЪН МЕЧКАТА ЩЕ РАЗПОРИ ЗА „СЕВЕРЕН ПОТОК“

    ЧОЛИ СЕ ГОТВИ ЗА ЗАТВОРИ, ТАМ ДАВАТ ХЛЯБ
    . БЛАЖЕН ДА БЪДЕ СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ ОТ ВРАЦА ПАЛАНКА И ДА МЕ ИЗТРИЯТ МИ Е ПРЕЗ КУРО !

  7. И ти, бре дядовата, много бързо обърна листото!?!? Кога стана калайджия ,кога ти почерня гъза??! Или инак казано ,слъд 90г други ги хортуваше а сиги взе да видваш истински работите?!?
    Ама си прав ! Русия няма да се даде на поредните гладни лапачи,които са се набузили да я лапнат,ама няма как да стане това,защото целият руски народ се готви и знае какво го очаква ,ако са отпусне и се прегърне с палачите си!
    РУСИЯ -НАШАТА ОСВОБОДИТЕЛКА ИМА ПЪЛНАТА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

  8. Г-Н МАРКОВ,ПРАВ СТЕ!АДМИРАЦИИ,ЗА КОЕТО! АМА НЕ Е ЛОШО ДА ВЗЕМЕТЕ ДА НАБИЕТЕ НА ОНЯ МЕТИЛ ОТ БАНКЯ,В ТЪПАТА КРАТУНА,ЧЕ И ДА СЕ ГЪЗИ,И ДА СЕ ДУПИ,ВЛАКА Е ЗАМИНАЛ! РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ,ТА АКО ЩЕ И ДА СЕ БИЕ С ЦЕЛИЯ СВЯТ,А БАЦЕ ЩЕ Е СЪДЕН ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!КУРШУМИТЕ ЩЕ ГО ЗАСТИГНАТ,РАНО ИЛИ КЪСНО.ЗА ПУТИН ТОЙ НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО!БАЦЕ Е НИЩОЖЕСТВО!ДНЕС ИЗПРАЩАТ ХЕРА,ТОЙ ТАКА И ИМЕТО И НЕ ЗАПОМНИ!И ТОЙ Е В МАГНИТСКИ,АМА СИ ПЛАТИ,НО ЛЪСНА ЗАДНИКА НА МАЛОУМНИЯ ВЛАДИ,С ДИПЛОМА ОТ ВЕЛИЧКО МАДАМОВ ОТ СВИЩОВ,РОДОМ ОТ ДОЛНИ ДЪБНИК,КАДЪР НА ВЕНЦИ ВЪРБАНОВ.ПРЕДСТАВЯ СЕ,ЧЕ Е ОТ ПЛЕВЕН!ЛЪЖЕ!БАЩА МУ Е АЛКОХОЛИК,ЗА МАЙКАТА БЯХА ОТПУСНАЛИ СПЕЦИАЛНО МЯСТО В ОБЩИНАТА,И ТЯ НЕ ПРОПУСКАШЕ СЛУЧАЙ ДА КАЗВА,ЧЕ Е МАЙКА НА ГОРАНОВ.ЗАЩО СЕ СРАМУВА ОТ КЪДЕ Е И КАКВИ СА РОДИТЕЛИТЕ МУ? ВЛАДКО,СЪЩИЯ ЛЪЖЕЦ СИ,КАТО ШЕФА НА МАФИЯТА!ЛИКА ОРИЛИКА!БОКЛУК ДО ДРУГ БОКЛУК!

  9. Много му харесвам на Марков анализите, чета ги винаги. Само не мога да разбера и да приема не само неговото одобрение за Бойчето, но и активната му подкрепа. Защо бе г-н Марков такъв интелект да ляга в краката на един посредствен неграмотник, който няма нито историческа, юридическа, езикова култура, има един просташки език и бай-ганювска хитрост, защо го поддържате, за пари ли???

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *