Васил Терзиев забрани шествието на „Безсмъртния полк“

Столична община забрани провеждането на митинг – шествието „Безсмъртният полк на България“, в което на всеки 9 май от десетина години у нас по руски образец българите почитат загиналите във Втората световна война свои роднини. За това информира в социалните мрежи един от организаторите – Светозар Съев. Той публикува и аргументите на Столична община за отказа й да се проведе събитието:

Столична община НЕ СЪГЛАСУВА:

1. Провеждане на митинг и шествие, свързани с темата: „Безсмъртен полк-
България“, на 09.05.2024 г. от 09.00 ч. до 11.00 ч., със сборен пункт на участниците от
09.00 ч. до 09.30 ч.: Паметник на Незнайния воин и шествие от 10.00 ч. до 11.00 ч. до
Паметник на Съветската армия (осакатен и разчленен по-рано през тази година от фашистката власт в България-б.р.).

В София обичайно това събитие е посещавано от руската посланичка Елеонора Митрофанова. Припомняме, че миналата година Столична община отново не позволи събитието, но организаторите не се отказаха, част от хората все пак се събраха и проведоха шествието си не по пътното платно, а по тротоара.

Общината във Варна не е забранила шествие на Безсмъртния полк. В социалните мрежи местните организатори от Сдружение „Россияне-21 век“ обявиха, че събитието „Безсмъртен полк“ ще се проведе утре следобед, като шествието ще тръгне от входа на Морската градина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

43 коментара

  1. Докато обясняваха на другите как да обичат комунизма и Партията, комунягите са пропуснали да го споменат на собствените си отроци, съответно внуците им са болезнено европейски новолиберасти. Утре, ако вятърът се обърне, няма да забравят претенциите си по наследство, за водещи постове. За такива народът е казал, да не слушаш, какво ти говорят, а какво правят.

  2. Правилно. Няма го вече безсъртният полк. 450 000 блядо-лики гният по полята на източна Украйно. Все идет по плану. Так держат товариш пути..

    • Може и повече да са, заблудени западофили, приели укронациската идеология, чийто деди са сложили кости, за да ги има тях. Те няма да са на там, но всички, които имат сърце и памет ще са!

    • Нещо си се объркал “ брадър “ ?? Тук не ти е мястото я беж веднага в они лаа@@ЙЙски медии там ще си намерищ другите л@@ййн@@и !! На останалите моля за извинение за изблика.

  3. Как пък много умните българчета, начело с още по- умните ни политици НЕ РАЗБРАХА,че цялата тази подготовка за война с Русия в Украина, която е населена с рускоговорящи е единствено за вкарването и в НАТО и инсталиране на ракети срещу Москва и Петърбург.КРИМ беше първата набелязана ХАПКА, където трябваше да грейнат няколко американски бази с което да направят и Черно море англосаксонско и да има винаги насочени оръжия към Русия за да СЛУШКА. Е ТОВА ДОСЕГА НЕ СТАНА, НЯМА И ДА СТАНЕ, НО ЗАТОВА ПЪК КОРАБЪТ НА СВЕТОВНИТЕ БАНДИТИ ПОТЪВА. ЯДРЕНА ВОЙНА НЕ Е ВЪЗМОЖНА ОСОБЕНО ЗА ЕВРОПА И ЩАТИТЕ, В КОИТО БЪКА ОТ ЯДРЕНИ ЦЕНТРАЛИ.Не ядрена и конвенционална война е невъзможна.

  4. Щеше да бъде изненада, ако в евроатлантическата колония бъде позволен такова шествие. Г-н Мартен не го позволява, позволени са всякакви гей паради, всякакви джендърски изяви, но това шествие НЕ.Така че това не е решение на кмета, нито на Бойчето, или кой друг.

  5. Какво БЛЕСТЯЩО ИНТЕРВЮ, ДА СЕ ПРОСЪЛЗИШ ОТ УМИЛЕНИЕ.“Надежда Нейнски: Европа е сбъдната мечта на поколения българи“

    • Дъртата гаражна пачавра какво друго да каже?
      Дано до следващият ден на победата бъдат избити всички евроминетчии и натостанци.
      Честит ден на Победата!

    • Чакайте, ако не се лъжа вие говорите за онази курва, която гордо влезе в политиката яхнала х@я на иван костов и още по – гордо лиши България от АЕЦ Козлодуй за да оближе някои еврейски задници..
      Приятелю, НЯМА БИВШИ КУРВИ. ДА СИ КУРВА Е НАЧИН НА МИСЛЕНЕ, НА ЖИВОТ И ПРЕДНАЧЕРТАНА СЪДБА!
      Те си остават такива навсякъде – в личния си живот, у дома, на работа, в обществото и в политиката. Много мъже обичат курвите, но ВСИЧКИ МРАЗЯТ НОМЕРАТА ИМ.
      А аз не искам да имам мечтите на една курва и не искам да следвам нейния път. А Европа наистина се превръща в бърдак.

      • Аааа не съм определял женицата с леко социално поведение за бивша и съм напълно съгласен с теб

    • А тя къде е живяла досега? Не виждам България да се е местила извън Европа някога.

      • Въпроси с повишена трудност са всяка пачавра вадеща си прехраната по гръб и с дигнати крака. Българите са по тези земи – демек в Европа от 7500 г.
        Ама подобни тъпи пачи измислиха съществуването на гърци, македонци, укри, румънци …….

  6. Червената армия, освобгдила Европа от фашизма не е окупатор, влиза в България по съюззническо решение, докато Мушанов договаря окупация от Турция в сепаративни преговори. И оке е неясно с национален паметник защо се разпорежда София, по хипертрофното им самомнение другата България

  7. Червената армия, освободила Европа от фашизма не е окупатор, влиза в България по съюззническо решение, докато Мушанов договаря окупация от Турция в сепаративни преговори. И оке е неясно с национален паметник защо се разпорежда София, по хипертрофното им самомнение другата България

  8. КОЙТО НЕ Е ЧУЛ, или не разбрал предсказанието на Ванга. „Западът е в смут: Русия знае как да спаси целия свят“.09.05.2024 -в. Поглед, целия свят бе господа, не само себе си. Джамбазкия още ли пита на кого принадлежи Крим, пак ли Западът е в смут: Русия знае как да спаси целия свят
    09.05.2024, пак ли този толкова мъдър народ ще го прати в европарламента?? Има ли смисъл да се харчат толкова пари за избори, щом всичко е предварително ясно, че и се публикува нагло.Пак и отново ли Бойчето ще е щастлив, че е смазал останалите, при подчертано отвращение от целия този изборен фалш.

    • Измислиците на разни лъжепророци, въобще не ме вълнуват, но ми е чудно защо някой хора си мислят, че Русия трябва да тръгне да спасява света?
      Аз отдавна знам защо. Руснаците са същите женски полови органи като българите. 1000 години ни избиват и мачкат сатанинско-католическата паплач и не спираме да ги спасяваме. Очевидно това ще продължи, докато на православните не им дойде на ум да сложат край на съществуването на античовеците от натостан и обединените мюсюлмански щати. И след това не се почистят основно и православните държави.

  9. Българите са в историческо право да празнуват освобогдението от фашизма, две трети от вермахта воюва на източния фронт, а операцията на съюзниците в Ардените е пълна катастроха без молбата Чърчил до Сталин да ги спасява, и преждевреммно отпочнала операцията Висла. И бэлгарите не участват в антифашистката война, да ли, от Сърбия нататък де ги партизани, само н филмите сега се появиха. Единствен чужд моенен на парада на победата е българит, ген Стойчен под щандарта на трети украински фронт

  10. Никой не е в състояние да спре хода на световната история.Към нея принадлежи и Путин. Колкото и да го обвинявате в престъпност, колкото и да се каните да го арестувате, колкото и да го изписвате във вашите визуални „творби“ с чуждо лице, няма как да го зачеркнете от историята. Той е там и най-вероятно ще остане в нея като водача повел победния поход срещу глобалния империализъм. Треперете, родени в мрак изтърсаци на ЛГБТ нравите, остават и нормални хора. Закачка и към Fuck EU. Много ми харесват Вашите изразни средства . Вземам словосъчетанието Ви „натостанци“ за употреба и от мен. Авторски права плащам само от бурканбанк при лична среща, за която май те е шубе-както казват дъртите като мен – „шубето е голям страх“.

    • Натостан не е мое творение, а на Пепе Ескобар. С него се оправяй за права.
      Иначе не изпитвам никакъв страх от лични срещи, вече 100 човека все ме канят на срещи и нито един не е дошъл. Или се отказват, или не идват. Престраши се единствено Мина, с която много се радвам, че се запознах. Седя и си чакам по срещите като дърта британска мастия, с клитор увиснал до коляното – принца на бял кон. :)

      Колкото до ЛГБТQ+ нравите не бъди такъв оптимист за нашият затънтен край. Да прав си че остават, но на изток и юг. Мюсюлманите и източните народи не са сбирщина от педали и роби като нас в Юръп и си отстояват традициите. В България като подменят населението ни и започне да преобладава по-брадато, ще изчезне и подалският диктат.

  11. Ясно от кои е този. Няма нужда да пише на челото си ЛГБТ или ПЕДАЛЧЕ.
    Забранява да се чества Денят на Победата над нацизма, но с гордост толерира педерасткото шествие.
    Докога в политиката ние, Българите ще имаме само педерасти, курви, еничари – евнуси и импотентни физически, умствено и професионално дебили?

  12. Има нещо сбъркано в управлението на света, нацистки престъпници и техните наследници, масови убийци и психопати, да бъдат възвеличавани и толерирани, а хората борили и борещи се срещу тези зверове, да бъдат мачкани и унижавани, това не го разбирам, това не може да бъде, просто не може да е така и не трябва!
    Честита победа над фашизма, нацизма и ден на Европа!

  13. Гледахте ли парада на победата в Москва???Страхотна организация, безукорно изпълнение и едно напомняне от Путин. И тогава цяла Европа воюва заедно с Хитлер срещу руския народ, а американците отидоха накрая за да обират лаврите. Европа кръсти деня на победата 9 май ден на Европа.Сега цялата тази низост се повтаря, а ние сме отново на страната на дебилите.

  14. Факю, виж какво е писал Иванджийски в Строго секретно. „Защото само неграмотни и глупави хора с IQ на шимпанзе можеха да определят Ванга като „селска шарлатанка“ и не можеха с малките си мозъци да се запитат за нашето място в Космоса и за вечната космическа енергия.“ Не е само Ванга, бе човече, но повечето от предсказанията и са се потвърдили от времето.Пък тези с IQ на шимпанзе не искат да приемат нито по-умни, нито гадатели като Нострадамус, Едгар Кейси и други.

    • Дори Исус е казал да не вярваме в лъжепророци, но пък аз не мога да задължавам всеки да е православен. Свободен си да вярваш в каквото си искаш, не ми пречиш, само не ми проповядвай антиправославие и сатанизъм, заигравайки се с IQ-то ми, защото ако притежаваше и половината от него, нямаше да водим този спор.

      Още като дете съм прочел и научил 8-те метода за насилствено подчинение или дресировка на хора и твоите писания почти във всеки пост отговарят на поне три от тях. Поради научно невежество си особено податлив към вяра в авторитети.
      Всеки дебил през месец се прави на журналист и си измисля предсказания от ванга, вангю, настрадамус, нострапутковец…. ае моля ти се, дай по-сериозно.
      Ако не се сети никой изтъпанват смешка рЪбова и тя изведнъж се сеща кво и казал вангю…. То ако бяхте толкова умни поемащите пропаганда и глупости, сега щяхме да живеем в България а не под педалски-диктат и нямаше да си пращате синовете на запад за роби, а щерките за проститутки.

    • Да обяснявам тези неща на някой 15-годишен разбирам, ама ти доколкото разбрах леко си ги надхвърлил. Още преди години ми писна от същества бранещи антибългарското със зологически ентусиазъм, а нашите доста по-умни предци са казали:
      “Овца ли си, вълк винаги ще се намери.”

  15. Факю, успях ли да те ядосам поне малко. Попаднах на Иванджийски и рекох да си направя един майтап, никога не съм те подценявал. Няма нищо по-нормално от това всеки да има собствено мнение.Бих се радвал,ако можеше не да пишем, а да сме в компания.Много съм далече от юношеските години, но обичам да сондирам мнения, най-вече с доказани авторитети.Сега съм се заровил в дискусии между Сократ и Платон в ДЪРЖАВАТА.Ако искаш да се разведриш влез за малко поне във Фрогнюз, това е като да влезеш в клетка със зверове.

    • Благодаря, но спазвам известна хигиена и в сатанински сайтове почти не стъпвам.
      Аз не отговарям на изискванията, прекалено съм нищожен да се ровя в дискусиите на Сократ и Платон. Действай си и ни отваряй очите.

  16. Шибано македонско педерстче.
    Безсмъртния полк съществува много преди майка ти да те окучи’
    Кой си ти бе, боклук да забраняваш ШЕСТВИЕТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ НА НАЦИЗМА, а да толерираш прайда на педерастите?!
    Само в едно сбъркаха тогава Руснаците – не избиха всички нацисти до край.
    Погледнете днешните „лидери“ на Европа.
    Всеки един от тях има дядо нацист, който е оцелял благодарение на милостта и недалновидността на Русия (СССР).
    Ако тогава бяха очистили света от нацистката чума то урсулата (например) нямаше да се роди и да защитава днешните нацисти.

  17. Факю, не отварям очите на никого, особено на тези, които ги стискат затворени.Много ми е късно да търся изяви, още повече в някакъв форум.Просто си позволявам равностоен диалог, в който всеки може да бъде полезен с нещо на другите.Няма сатанински сайтове, има единствено страхотна манипулация, в която се давят огромен брой наивници.Исках да надникна в мисленето на древните мъдреци и съм поразен от тяхната логика. И аз ще завърша като мой любим учител „бъди здрав“

    • Как да не са сатанински бе Иванов?
      Всичко що служи на католици и протестанти и подвластно на лукавия.
      Нали вече взеха и решение в колонията България да се налага католицизъм и протестантство. Дори приеха закон в „цивилизованата“ европа за забрана на православието, тъй като било руска пропаганда. Писах в новината за Иво Христов, че ни превземат Църквата.
      И това ако не е сатанизъм не знам кое е?
      Не че ще тръгна да си променям вярата на старини, но по-добре мюсюлманин да стана, отколкото сатанист! Там поне има някакви ценности и традиции, за разлика от западната педерестия.

  18. Русия победе битка не срещу нацизма!
    Русия победе битка срещу Сатана!
    Ако Русия не беше повела тази битка- не искам да си мисля къде щяхме да сме сега!
    СЛАВА РОССИИ!
    СЛАВА!

  19. Дяволът е победен но не унищожен, и фашизма, в бърлогата убит след 20 млн жертви от Съветския съюз и още много от другите в битка. И дявола нрава не мени и нови фашисти прелъстява с мото: омраза към Русия, любов към Германия, омраза към Китай любов към Япония, всичко вече е забравено ако е забранено, без право на несъгласие и протест като в свободната страна Райха

  20. Дяволът е победен но не унищожен, и фашизма, в бърлогата убит след 20 млн жертви от Съветския съюз и още много от другите в битка. И дявола нрава не мени и нови фашисти прелъстява с мото: омраза към Русия, любов към Германия, омраза към Китай любов към Япония, всичко вече е забравено ако е забранено, без право на несъгласие и протест като в свободната страна Райха

    • 27 000 000 руснаци
      15-18 000 000 китайци
      10 000 000 евроджендърчета и япончета
      а великите „демократизаторчета“ – британоварвари имат общо под 400 000 жертви, но за сметка на това, като стъпват в Европа изнасилват над 1 000 000 европейки.
      Нека се помнят фактите!

  21. Няма нищо ново под слънцето.Не сме само ние разделени в мислите и действията си.Какъв парадокс у нас, колко партии и колко коалиции ще се явяват на предстоящите избори. Каква съблазнителна СТРЪВ представляват депутатските заплати в сравнение с мизерните доходи на голяма част от работещите. Колко лостове, финансови и спекулативни съсипаха морала и духовността на народа ни.Всеки е готов да краде,да лъже, да стъпче всяка форма на морал, само и само да се докопа с лекота до разврата на лесните пари.И наглостта на много играчи в това мръсно хоро е безкрайна.“ Само в Lupa.bg: Милионерът Ваньо Алексиев си купи Ламборгини за 4 млн. лева (СНИМКИ) Е те това е мечтания плод на западната демокрация. “ П.Р. Славейков – Песен на паричката ми“

    • Шебека е щастлив от демокрацията бе Иванов, да не забравяме и любимите му банани.
      Иначе стига си плакал, че много НАТОстански партии има. В листите на тези има доста свестни хора и има за кой да се гласува:
      Ние гражданите – №4
      Пряка демокрация – №27
      Народна партия истината и само истината – №15

      За съжаление има и много лъжепатриоти като циганката и мая, Пухчо и строителчето на крепости и още 20-тина назначени от Козяк изротчета.

  22. Още от древна Гърция братко са разбрали, че народът е като тесто, може да се извиси духовно, може и да се съсипе.Съсипването го правят вече от години нашите продажници под прекия диктат на посолството и на всички НПО. Така че шебеците не са по рождение,те са резултат на обработка. Нали не поглеждаш какво пишат във ФрогНюз, не искаш и да чуеш за Платон. За сведение шебеците в Европа вече са много, а бананите у нас са по скъпи от другаде. „Духовното и божественото е ЧУЖДО НА ЛЪЖАТА“-Платон. У нас и в света всичко е лъжа.

    • Абсолютно съм съгласен с тази теза и винаги съм твърдял, че българите са по-умни от останалите народи. Но след като 35 г. затъпяват умишлено децата ни, няма как да очакваме различен резултат. Това че има тук-таме изключения, просто потвърждава тезата.

  23. И как забрави да споменеш Възраждане бе Човеко, не пиша вече братко, щото това е обръщението между масони, аз не съм масон,а ти не си чул за тях.На мен Петър Клисаров много ми допада, но шансовете, както и на другите изброени са минимални.Така че, аз ще гласувам за мирна и суверенна България, вън от НАТО и от ЕО.

    • Ми не, къде да чуя че имало масони, при нас на село няма и ще си умрем с широко затворени очи.
      На мен пък някой от идеите на Клисаров не ми допадат, но пък в листите му е както споменах Иван Спирдонов и за него може да се гласува с преференция.
      Какво да им споменавам на възраждане?
      Да ги хваля ли, или да ги плюя?
      Нали си имат заблудена членска маса, както и дебелото ленче да ги обругава, безразлични са ми всички тръгнали да реформират европа, азия, африка, остров тасмания, ООН, СЗО, НАТО……. и други екзотики.
      Там нови гласоподаватели няма да намерят, но виж Пухчо-полковников – не гласувайте за никой, или Черната и Русата Златки, както ги нарече Дачков, ще прилъжат доста дебили с надеждата да бъдат оправени.
      Не ми е позната партията, за която пускаш вот. Но мен не ме вълнуват шансовете Иванов, съвестта ми е по-важна. Който иска да гласува за шансове и залага на сигурното, само за да е в отбора на победителите си е за негова сметка.
      Щом Бог е с нас, какви шансове има врага?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *