След встъпването си в длъжност: Путин се срещна с 91-годишната си учителка Вера Гуревич (видео)

След встъпването си в длъжност руският президент Владимир Путин прие в кабинета си своята преподавателка от училище Вера Гуревич, която присъствала на церемонията, съобщават руски медии.

ВИДЕО ОТ ИНАЛГУРАЦИЯТА НА ПУТИН ВИЖ ТУК

Путин, който положи клетва като президент за нов шестгодишен мандат, е приел Гуревич в работния си кабинет след края на официалната церемония в една от залите на Кремъл. На видео, разпространено от Кремъл, се вижда как президентът връчва букет цветя на своята учителка, а след това й помага да седне.

СРЕЩАТА НА ВЛАДИМИР ПУТИН В КРЕМЪЛ С КЛАСНАТА МУ РЪКОВОДИТЕЛКА ВЕРА ГУРЕВИЧ ВИЖ ТУК

Повечето руски медии отбелязват, че Гуревич е изключително скъп до руския президент човек, благодарение на когото Путин е успял да оформи твърдия си характер.

В някои свои изказвания Путин неведнъж е изказвал благодарността си на учителката заради начина, по който го е възпитала и образовала. Признава, че когато има свободно време, двамата не пропускат да се чуят по телефона.

Преподавателката по немски език Вера Гуревич е била класен ръководител на руския президент от пети до осми клас в ленинградското 193-то училище. В мемоарите си „Владимир Путин. Родители. Приятели. Учители“, тя разказва, че като ученик бъдещият държавен глава често участвал в сбивания, но пък винаги демонстрирал остър ум.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *