В Газа откриха масови гробове с избити от Израел цивилни палестинци – много са екзекутирани или заровени още живи, а други са разфасовани за органи (С ВИДЕО)

Спасители в Газа се натъкнаха на ужасяващи находки във втория по големина град в ивицата Газа, Хан Юнис. В медицинския комплекс „Насър“ в разрушения град те са намерили масови гробове, от които са извадили стотици трупове на цивилни палестинци. Спасителите заявиха, че по труповете има следи от изтезания. Били са екзекутирани, а част от тях са с липсващи органи – тоест – преди да бъдат убити са взети органите им с цел търговия. Избити са от подкрепяната безрезервно от Запада държава Израел, след което телата им са заровени в двора на големия болничен комплекс. Спасителите свидетелстват, че някои от жертвите са били погребани дори още живи в наскоро откритите масови гробове в Газа, съобщaва турската държавна медия „TRT World“.

На снимката: Част от откритите стотици избити от израелските военни палестински цивилни, заровени в двора на болница в Хан Юнис, Газа

Най-малко 392 тела, от които 165 са неидентифицирани, бяха открити в три масови гроба след изтеглянето на израелските военни от Хан Юнис. Шокиращи доказателства за изтезания, включително връзване и обезобразяване, разкриват видеоклипове и снимки на жертвите, публикувани в социалните мрежи.

Euro-Med Human Rights Monitor заяви, че има данни за кражба на органи от палестинци след доклади на медицински специалисти в Газа, които са прегледали някои тела.

Неправителствената организация твърди, че е документирала случаи, при които израелската армия е отвела десетки болни от болницата „Ал Шифа“ и индонезийската болница в северната част на Газа, заедно с други на юг.

Сред зловещите открития около болницата „Насър“ е осакатеното тяло на младо момиче в хирургическа престилка. Предполага се, че тя е била погребана жива, заедно с друга жертва, облечена по подобен начин.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Акрам ал Сатари, журналист, базиран в Газа, каза пред американската медия Democracy Now: „Някои от хората бяха вързани. Някои от хората имаха медицински принадлежности на ръцете си, като абокати. И когато бяха извадени от земята, беше очевидно, че са били погребани живи.“

„Някои тела бяха открити със завързани ръце, отворени кореми и зашити по начин, несъвместим с обичайните методи за зашиване на рани в Газа, което поражда съмнения за изваждането на някои органи с цел продажба на черния пазар“, съобщи на пресконференция Мохамед Ал-Мугайер, директор на Агенцията за гражданска защита на Газа.

Той подчерта, че „ръцете на някои от убитите са били вързани с пластмасови каишки, а труповете са били облечени в бели роби, използвани от израелската армия като дрехи за задържаните в болница „Насър“, със следи от огнестрелни рани в главите, което поражда подозрения за ликвидиране на хората в болницата.“

„Също така открихме много тела, увити в черни и сини савани, изработени от пластмаса и найлон, които са различни от цвета на саваните, използвани в Газа, което поражда подозрения, че целта е била да се повиши температурата на телата, за да се ускори тяхното разлагане и да се скрият уликите за израелските военни престъпления“, каза той и добави: „Настояваме за бързо започване на международно разследване по този случай“.

Израелската армия се изтегли от Хан Юнис и намиращият се там медицински комплекс „Насър“ на 7 април след продължила четири месеца наземна военна операция.

Източник: trtworld.com

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Сатанизмът е вкоренен във всеки чифут. Така са клали българи мръсното чифутско племе по време на турското робство. За благодарност, най-надарените от 80% електорат споменат от Иво Христов ги е спасявал от чичко Адолф. И това ако не е малоумщина …..

  2. Като допълнение към горния материал. Вълна от пропалестински и антиизраелски демонстрации обхваща университетските кампуси в Съединените щати.В няколко случая полицията беше изпратена в кампуса, извършвайки стотици арести, въпреки че протестите бяха напълно мирни. „États-Unis : Est-ce le début d’une révolution?“

  3. Цитати от Платон
    “Животът е само един миг между две вечности.”
    “Дребните цели създават дребни личности.”
    “В любовната аритметика едно плюс едно е равно на две, а две минус едно е равно на нула.”
    “Невежи са само тези, които са решили да си останат такива.”
    “Мисълта е разговорът на душата със себе си.”
    “Който сам не се убеди, никой не може да го убеди.”
    “Книгата е ням учител.”

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *