Кметът на Дупница развя руското знаме пред общината, от ДАНС го накараха да го свали (С ВИДЕО)

Кметът на Дупница Първан Дангов окачи на пилона пред Общината руското знаме, редом до българското и това на Европейския съюз. Самият Дангов коментира пред БТА, че е получил обаждане от ДАНС с нареждане знамето веднага да бъде свалено.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Флагът обаче на два пъти преди това бил свалян от Николай Табаков, общински съветник от „Демократична България“ и кандидат за депутат в предстоящите избори. Вторият път го изхвърлил и в близка кофа за смет, защото след първото сваляне, знамето отново било качено на пилона, предаде кореспондентът на агенцията Елица Иванова.

ВИЖ ВИДЕО С РУСКОТО ЗНАМЕ НА ФОНА НА „СТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ“ НА ПЛОЩАДА ПРЕД ОБЩИНАТА В ДУПНИЦА ТУК

Не виждам нищо лошо в това, руското знаме да бъде пред Общината в днешния ден. Тук му е мястото“, каза кмета Дангов и допълни, че доколкото знае България не е късала дипломатически отношения с Руската федерация. „Що се отнася до изхвърлянето на руското знаме в кофата, ще сезирам съответните органи“, допълни кметът на Дупница.

Действах под афект, площадът е озвучен със „Ставай страна огромная“, а на пилона пред Общината се вее руското знаме, каза самият Табаков, който призна, че на два пъти е свалил днес флага от пилона пред общинската сграда.

На снимката: Битка за руското знаме в Дупница: Ето как соросоидното нищожество и мераклия за депутат Николай Табаков хвърля руското знаме в кошчето за боклук. Акт, който според международната конвенция за държавните символи, се счита за престъпление.

На мястото е дошла и полиция, разказаха очевидци. От полицията в Кюстендил допълват, че има подаден сигнал, по който се работи, а за случая е уведомена прокуратурата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Нерешителен е кандидат фашиста, можеше и с флекс да го свали. Странно ала преходът към демокрация и евроатлантически ценности започна с битка срещу паметници на борци с фашизма, до фашизоидно срязания ПСА, която май е била победила фашизма и ни освободила от фашисти, а те сгушени в скута на Хитлер с какъв живот ни били дарили. Непоносима глупост с безполезност на новите фашисти, страхът им от антифашизма от невежеството им произлиза

  2. Браво на този кмет!
    Да направиш това в „държава“ управлявана от еничари, продажници и предатели наистина се иска смелост. Както беше казал поетът:
    „Свестните у нас считат за луди
    Глупецът вредом всеки почита.
    Богат е казват, а го не питат
    колко души е изгорил живи
    с молитви, клетви и думи лъжливи
    и пред олтаря Бога измамил.“
    А щибания дебил, който свали Руското знаме ще е добре да мине през психиатрическо обследване.
    Може пък да му помогнат….
    Кой ли изрод от ДАНС е издал (неофициално) заповедта да се свали флага на ПОБЕДИТЕЛИТЕ във войната, благодарение на които немския език НЕ Е официален език на Европа?!
    Не е ли време гражданите на все още окупирана и не легитимна германия да бъдат лишени от глас и от постовете си в Европа?

  3. Русия (СССР) трябваше физически да унищожи нацизма или поне да КАСТРИРА наистите, защото виждате тяхното поколение докъде стигна.

  4. ДАНС ДА СЕ ЗАНИМАВАС ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ.

  5. В посолствата има културен аташе, служител на съответното разузнаване, който следи мнение на хората, какво се прожектира, играе, танцува, забавните програми, шоу, развлекателни, медии, политолози, изобщо културата на един народ кому се кланя и дава препоръки на съответния ДАНС

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *