Ясновидката Николета – Жени и Тачо ще са заедно още седем години

Николета ясновидВярна на навиците си, Венета Райкова още във второто издание на „Голямата уста“ си покани врачка, за да тълкува тя съдбите и постъпките на брадърите в Къщата.

Там се появи вече станалата щатна ясновидка и нумероложка Николета Йорданова. Дамата опипа снимките на участниците, усети излъчването им и вибрациите и заяви, че в понеделник къщата ще напуснат или Камелия Тодорова, или Елена Кучкова.  Те имали слаби вибрации. Нас да питат най-слаби има моделът Мартин Мартинов, на когото гласът му не се чува, но нейсе. Нямаме гадателски способности.

Николета продължи да се допитва до звездите и те й казаха, че бракът на Тачо и Жени ще продължи още седем години. Те няма да се разделят в предаването, нито след предаването. Ще си бъдат заедно, но няма да съжителстват безоблачно, а ще се разделят и събират и ще има изневери повече от страна на Тачо.

Бреййййййййй, възкликна приятелят на Тачо, който също бе поканен да коментира. Аз толкова добре го познавам и зная, че няма да е така, но пък звездите на мен не ми говорят, иронизира гадателката той.  Тачо е добро момче и става агресивен само като се напие, погледна пак към небето Николета. Тъй, тъй, подкрепи я приятелят му. Милиони зрители го виждат това, така че не е кой знае какво откритие.

Венета Райкова обаче обяви, че Николета винаги познава, особено за нея, така че напълно й се доверява.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/j_ZV1qLevrQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *