„Горещо” слиза от екран

Венета остава без работа

Скандалната  Венета Райкова май съвсем скоро ще се сбогува с култовото си предаване „Горещо“ и изявите си  в Нова тв. Отдавна се говори, че Венета Райкова е омръзнала до гуша на повечето хора и от телевизията са и вдигнали мерника, но до момента нищо не се случваше. След последното проучване на агенция GARB обаче дирекцията на Нова тв вече  има довод, с  който да се отърве от устатницата, която и без друго от край време носи повече негативи, отколкото плюсове на телевизията. Оказа се, че светската  фукла с голямо самочувствие има скандално нисък рейтинг.

Съвсем скоро на Венета може да и се наложи да се превърне в примерна домакиня

Резултатите от    изследването на агенцията сочат, че  260 хиляди души предпочитат да гледат всяка събота вечер  Би Ти Ви за разлика от Венета, която гледат едва  129 хиляди зрители. В коридорите на Нова тв,  където водещата и без друго не е от най – долюбваните вече интензивно се шушука, че най – вероятно съвсем скоро тя и екипа й ще излязат в отпуск, но без прекъсване.

От данните на  GARB става ясно още, че колкото и да се пънат водещите на Нова от сутрешните блокове далеч не могат да стигнат рейтинга на Ани Цолова и Виктор Николаев, а камо ли да ги изпреварят по гледаемост.

Венета слиза от екран!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *