Шок! Зорница Линдарева се хвърли в леглото на Жени и спа с нея

Зорница припадаЛюбовница и съпруга в едно легло? Това е напълно възможно да се види при нашия така наречен елит, особено пък ако той е събран във ВИП Брадър.

Зорница Линдарева до такава степен се натряска в предаването, измъчвана от някакви свои си демони, че дори Влади Въргала, който има солиден опит с чашката, започна да й чете лекция как човек пие с ума си, не с тялото си, как се замайва приятно, но става неадекватен и после се мрази. И аз се мразя, изхълца тя и внезапно се свлече в краката му.

Изуменият актьор повика помощ да качат припадналата моделка на дивенчето, за да не се търкаля по земята, а тя повтаряше – тъмно ми е, не виждам, не съм пияна, но съм изяла днес само пет маслини и съм изпила много алкохол. Да помага се хвърли и Тачо, а Жени Калканджиева реши, че един от семейството е достатъчен в спасителната акция и отиде да си легне.

За нейно изумление Зорница й беше буквално довлечена от Тачо и метната в неговата страна на леглото. Жени скочи и започна да обгрижва неочакваната си гостенка. Постави й възглавницата, зави я, намести я добре и започна да я утешава, че ще й мине, само трябва да поспи. Даже й хвана ръката за кураж. Така гушнати съпруга и любовница  останаха в леглото, а Тачо тръгна из хола да си търси компания и да се отърве закратко от много жени в живота си, на всичкото отгоре част от тях събрани в къщата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *