Шок: Зорница Линдарева стигна Върха: Стана Метреса на Арабин! Виж Тук:

Зорница Линдарева 4Наследницата на богато семейство Зорница Линдарева има интимна връзка с ливански бизнесмен и въпреки нейните постоянни заявления, че няма нужда от пари, тя пак си намери свръхбогат мъж, който да я издържа.

Ливанският й любим е влиятелен човек със солиден бизнес в България и това го прави великолепна находка за Зорница, която е известна с това, че не задържа никакви пари между широките си пръсти. На всичко отгоре, ливанецът има семейство от 20 години, но това не пречи нито на него, нито на Линдарева да се срещат в усамотени кътчета.

Припомняме, че моделката придоби скандална известност и заради афера, при която се оказа ябълката на раздора в семейството на Жени Калканджиева и Стефан Манов – Тачо.

А понеже явно любовта й към шейха се нуждае и от парично изражение, арабинът купил на сексапилната красавица мезонет в столицата за над 300 000 лв. Като бонус към жилището, бонвиванът ощастливил Зорка и с огромен джип „Рейндж Роувър“- четири по четири, заедно с шофьор и бодигард.

Злите езици разправят, че шофьорът и охранителят са повече застраховка на арабския Дон Жуан, за да е сигурен, че новата му изгора не кръшка, когато той е по бизнес дела извън България.

Цялата тази вълшебна приказка с арабския принц е причина, обаче  шавливата моделка да се лиши принудително от всякакви нощни забавления. Дори женските компании били забранени, а ако кака Зорка, както я наричат приятелките й, реши да отиде на обяд, то към нея задължително се прикачва „опашка“.

Като капак на всичко, ливанецът бил твърдо против употребата на алкохол и наркотици, а е известно, че Зорчето не се е лишавала от тези „благинки“.

Колко време ще трае връзката им не се знае, но когато и да приключи, Линдарева няма да остане на сухо – мезонетът и джипът са вече на нейно име, твърдят запознати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *