Ще се окаже ли и Станишев „Медуза“ ?

sergo
Сергей Станишев

skandalno.net Облажил ли се е Серго от далаверите на близкия си приятел Борислав Гуцанов? Този въпрос бе повдигнат съвсем логично след ареста на шефа на Общинския съвет във Варна.
Гуцанов също така е и шеф на БСП в морската столица.

Заловеният при операция „Медузите” авер на Станишев ще бъде съден за ощетяване на държавата и община Варна с над 2 млн. лева. Компания в пандиза ще му прави и видният контрабандист Дидо Дънката. Другите двама задържани в момента са под домашен арест. По всяка вероятност са дали съгласието си да сътрудничат на полицията, за да се отърват с по-леки наказания.

Бойко Борисов заяви в интервю, че Станишев и Гуцанов са доста близки приятели. Не изключва

Серго и Гуцанов
Серго и Гуцанов

възможността предшественикът му да е „покривал” отгоре злоупотребите във Варна. Публична тайна е, че Серго също се разследва по случая. Без „политически чадър” от партията няма как да се правят такива безобразия. Гуцанов е член на Висшия съвет на БСП и лично подбран от Станишев за кандидат №2 в предизборната листа за Варна– след самия Сергей. Дали и лидерът на БСП няма да се окаже „медуза“? Да не забравяме и Дидо Дънката, също близък с Гуцанов, но и с Алексей Петров.

Междувременно, „червената” чистка продължава. Още трима бивши министри от кабинета на Тройната коалиция ще търкат скамейките в съдебната зала- Пламен Орешарски, Асен Гагаузов и Джевдет Чакъров. Те ще отговарят за няколко милиона от двумилиардната дупка в бюджета. skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *