Ясновидка пророкува: Свършено е с БСП

Врачка предрече края на БСП

Скорошен трагичен край за БСП пророкува пазарджишката ясновидка леля Стойка. Причина за краха на партията – столетница щяла да бъде войната за власт между Георги Първанов и Сергей Станишев, които вече съвсем обезверили дори и най – верните си привърженици.  

Известната пророчица заяви, че в периода от конгреса на БСП през май до идващите парламентарни избори, партията ще преживее страхотно сътресение, което ще доведе до разпадането на структурите или най – малкото до разцепление сред електората. Това щяло да бъде следствие от непримиримостта на двамата водачи, които в борбата за кокала не отстъпвали от позициите си. Най – лошо за червените било, че дори и да оцелеят, ще се явят на новите избори разделени в две отделни партии.

Врачка предрече края на БСП

Това заявила леля Стойка след посещението на Георги Първанов в Пазарджик. Когато бившият държавен глава си тръгнал, местни активисти я потърсили за съвет, защото на практика не знаели какво да правят и на кого да се доверят – на Първанов или на Станишев.

Вещата жена допълнила, че най – вероятно победител от схватката ще бъде Станишев, но тогава опонента му ще задейства резервния план за сформиране на нова лява структура, което ще възцари тотален хаос сред левицата. Сергей пък щял да търси коалиция с новата партия на Меглена Кунева. В крайна сметка ясновидката заявила, че и след предстоящите избори, държавата ще бъде управлявана от ГЕРБ.

Леля Стойка се прочу преди няколко месеца като обяви, че гледа през Скайп на семейства от Гърция и дори на тамошни политици, и предсказа с удивителна точност сътресенията в съседната държава.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Леля Стойка сигурно е видяла „бъдещето“ от преди години. Ама то кристалната топка се е забавила, леля Стойка е невинна.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.