Александра Богданска се ИЗГАВРИ С ЛУДИЯ РЕПОРТЕР в първото си интервю! Виж Тук:

Александра Богданска1„Не ми пука за Лудия репортер! Случаят вече е напълно забравен и изобщо не ме интересува. Нека се пържи в собствената си жалка ревност!“

Това заяви  нарочената за „ку*ва“ Александра Богданска, на която Даниел Петков се опита да съсипе живота, развявайки я из цялата социална мрежа като парцал. И то от ревност, след като тя го заряза заради по-успешен, по-богат и доста по-красив чужденец.

Преди месец Петканов разпространи  интимни снимки на бившата си и новия й приятел и се опита да се изкара невинна жертва и да настрои цяла България срещу нея, изкарвайки я проститутка.

„Кажете му, че  отвръщам на удара с усмивка“,  заяви Богданска в първото си кратко интервю.

Тя не желае да говори за скандала, той като по този начин ще падне на нивото на Петканов. Само обясни, че засега няма намерение да ходи да живее в чужбина, ще наблегне на изпитите си в УНСС и ще обмисля магистратурата си.

Дали ще съди Петканов за нанесените й вреди, предпочита да запази в тайна.

Наистина публикациите в интернет много я нараниха и я изкараха извън релси. Дори три дни след удара, тя прекара в психиатрия. Но след това събра сили и се взе в ръце.

„Трудно понасям предателствата, особено когато те идват от най-близкия ти човек, на когато си имал доверие. Не допусках, че точно Даниел ще падне толкова ниско и ще изкара целия ни интимен живот на показ, както и новата ми любов.

Аз просто се влюбих в друг човек. Живее в Монако, заможен е и е доста по-хубав от Даниел. Поисках от Дани да се разделим нормално, но той ме нарече ку*ва и започна да развява бельото ми из социалната мрежа и хиляди псевдоморалисти започнаха да ме заклеймяват.

Обичам другия и ще бъда с него. А Даниел да прави каквото си поиска. Не ми пука“ – допълни Богданска и поздрави бившия си със снимка с непознат мъж, с когото позират, налапали пръстите си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *