Шок! Даниел Петканов е тежко болен! Вижте от какво!

Поведението на Даниел Петканов в Къщата на ВИП Брадър шокира не само зрителите, но стана и предизвикателство за специалистите по човешката душевност.

Коментаторите побързаха да го нарекат оправно момче и душата на компанията, но зад инфантилното му и на моменти агресивно поведение, спецовете съзряха млад човек с признаци на  обсесивно-компулсивно разстройство в начална фаза плюс силно изявен нарцисизъм.

Характерни за тези заболявания  са натрапливите мисли и страхове, че можеш да бъдеш отхвърлен от обществото, да останеш незабелязан  и нехаресван, че трябва да си пръв във всичко и в центъра на вниманието, че си най-добрият, най-печеният, най-хубавият и всичко най най.

Затова и Лудият репортер е в центъра на всички щуротии и разправии в Къщата, затова си преобува гащите поне четири пъти на ден, или на епизод, позира гол до кръста, тренира и приканва другите да им бъде учител, плува сам в басейна, излагайки на показ мускулите си, облива се с пяна, залепва се към всяка компания, дава си мнението, без да му го искат, намесва се навсякъде и създава впечатлението, че без него в Къщата ще цари пълна скука.

Той искрено си вярва, че Александра още го обича и страда по него, че Мегз тайно е влюбена в персоната му, че Мара Отварачката нощем тайно го сънува, а денем тича да тренира с него. И всички жени, начело със Сашка Васева, не могат да му устоят.

Да бъде в центъра на събитията и да стои непрекъснато пред камерата е стратегия, но и изблик на комплексите му, категорични са спецовете. Болезнените амбиции, желанието на всяка цена да спечели шоу-формата, въртенето пред публиката и демонстрацията на сила, мъжественост и неустоимост го прави по-скоро смешен, отколкото симпатичен на зрителите.

Колкото до дамите, които уж вехнат по него, при тях е просто начин да бъдат забелязани. Те го ползват за ракета-носител и той ги изтласква в центъра на събитията. Александра знае тези му качества и се преструва на влюбена, Мегз ги е доловила интуитивно и сама се навря в любовен триъгълник, за да се докопа и тя до внимание, а Мария разбрала от приятелите си навън, че изобщо не я дават в дейли епизодите, затова също се лепна за Дани. Без да искат и трите подхранват егото му и групово се теглят към върха. Той тях и те него.

На фона на странната четворка, останалите участници изглеждат почти незабележими. А четворката пък, без да осъзнава, се излага толкова много, че буквално пише нова история в Брадъра.

Единствената опасност за Дани е Мегз. Така е преценил той, тъй като тя се държи по-лудо и от него и като нищо ще му вземе титлата.

Затова я държи плътно  до себе си, за да я контролира и да не я остави да го засенчи, смятат спецовете по отклонения в поведението.

 Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Даниел Петканов и Милен Цветков са болни от инфантилизъм. Трябва им един хубав бой, за да излязат от опиянението. Бой с лечебна цел, а не с друга.

    Даниел Петканов, наречен „Лудия репортер“, се смее като катил, а Милен Цветков му приглася като *урва…

    Тези двамата са много опасни разложители на морала!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *