Ясновидка: Гонят Влади Въргала довечера

Влади В ушиЯсновидката от арменски произход Лаура Вардеварян се посъветва със звездите и направи предсказания за изхода от гласуването на зрителите за изгонване на поредния съквартирант от ВИП Брадър.

Световно неизвистната дама, която Гала беше изкопала незнайно откъде, дълго се взира в снимките на участниците и заяви, че изгонен ще е Влади Въргала, а на второ място след него  по отрицателен вот ще е певицата Камелия Воче. Ясновидката пророкува и  че ще има физическа сблъсък  между майката на Албена Вулева Людмила Захажаева и Воче, а след него едната ще напусне по собствено желание къщата.

Лаура неочаквано предсказа и любовен романс между Иво Аръков и Ели Гигова, който обаче ще се развие и извън играта, а останалите номинирани бяха сиилно похвалени от нея и им бе предсказан голям успех в творческото развитие след края на шоуто.

И без да сме врачки, можем да кажем, че наистина Въргала е на топа на устата и то заради Кали и Камелия Воче, които дебнат всеки съквартирант колко пъти на ден е ходил до тоалетната, колко пъти е пуснал водата и колко тоалетна хартия е употребил. Те го изкараха най-нечистоплътня човек в къщата и обявиха, че след пишкане не си мие ръцете, мирише и не се къпе.

Същата тактика изпробваха и с Албена Вулева, но зрителите виждат, че всеки ден тя е с нови дрехи и непременно е минала през банята.

При Венета Райкова в петък гостите също бяха единодушни, че ще си тръгне Въргала. В което няма никаква логика, защото той е жертва на две вманиачени жени, които максимално дразнят съквартирантите и публиката. Владо ще си тръгне по решение на продуцентите, защото не е интересен и не прави скандали, а Воче, която в състояние да вбеси дори и камък, ще бъде оставена, за да продължи да се излага всека вечер на екрана, а телевизията да трупа рейтинг.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *