Бащата на Албена Вулева я зарязал заради майка й

Албена ЛюдАлбена Вулева  имала изключително тежко детство.

Тя била принудена да  търпи мизерия, глад и безпаричие. Съвсем мъничка, още като била на 3 години, Албена е била зарязана от любимия си татко. Той напуснал не само жена си, но и повече не погледнал детето си.

Таткото Валентин Николов, който бил филолог по образование, не успял да издържи на темперамента на Людмила и си събрал багажа при поредния скандал и  избягал. Той не само  изчезнал от живота на дъщеря си, но и после не й изпратил нито лев издръжка, нито се интересувал да види как расте и от какво има нужда.

 С Людмила  Валентин се запознал по време на  обмен на кадри с тогава  братския СССР. Двамата се влюбили, тя го последвала в България, но любовта се изпарила и той оставил Люси с малко дете на ръце. По образование Захажаева била детска учителка, но в България  никой не искал да я наеме да работи с деца, тъй като не владеела изобщо езика.

Това обрекло майка и дъщеря на абсолютна  мизерия, тъй като Людмила се хващала за малко на различни места на нископлатена работа и ту имала пари, ту с месеци оставала съвсем без препитание. Захажаева молила за финансова  подкрепа и някои от гаджетата си, понеже била апетитна и интересна жена, но и те не се задържали дълго при нея. Тя даже  се омъжила няколко пъти, но била с дете, съпрузите бързо се отказвали, когато тя не искала да им роди наследник и стигали до развод. А Людмила пък се страхувала как  ще гледа още едно дете, ако поредният си тръгне.

Затова Албена започнала да работи още на 16 години и да помага на семейния бюджет. Майка й дала всичко от себе си да я възпита, да я праща в различни школи по танци, балет, пеене и дори дъщеря й искала да стане певица, но не я взели.

Албена се оженила  на 19 години за шеф на чейнджбюро, но бракът не потръгнал и се развела. От дълги години тя има приятел, но категорично не иска да се омъжи за него, нито пък да има деца. Явно самотното й детство е оказало сериозно влияние и тя не иска никога да изпада в положението на майка си, която често нямала с какво да я нахрани.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/STyVLovHLqw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *