Потрес в Брадъра! Албена Вулева не си миела дупето!

Албена опашкаТози път ВИП Брадър удари дъното.

До такава степен, че затъна да гуша в ла*на. В буквалния смисъл на тази дума. Чистниците Кали и Камелия Воче поискаха да изгонят Албена Вулева под предлог, че не си миела дупето след ходене по голяма нужда.

Лично я следя, развика се Воче, която пак беше недоволна, че има трохи под масата. Отивам там, абе уж случайно, когато тя също е там и се заслушвам. Не се чува шум на вода. Значи не се мие. Това хигиена ли е? Това е пълна липса на възпитание. Няколко пъти проследих – я не си хвърля и хартийките в кошчето. Имаше две изпаданали отвън.

Като мина край нея и ми мирише.   Направо не се диша. И майка й е същата. Мърли! Нито се къпят, нито се мият, направо вонят.

Уош МС меко посъветва Воче и Кали, че такива неща не се говорят в национелен ефир. Излагате нея, излагате и себе си. Представете си какво слушат зрителите – кой как ходи в тоалетната и как се бърше. Имайте поне малко приличие, помоли ги той. Аз спя с Албена в едно легло и никога на нищо лошо не ми е замирисала.

Сигурно ти е запушен носът, врътна се Воче. Ескалацията на напрежението стигна дотам, че заради факта, че кучето на Людмила, майката на Албена, се е изпишкало на пода, триото Воче, Кали и Йорданка Христова изолираха Албена и майка й и не им дадоха да ядат от питката, която са направили. Обидно е малко, но ще го преживеем, каза Людмила. За тях остана само кучешката храна на Исай и старата жена я сготви за групата на прокажените, която с удоволствие си хапна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *