„Под прикритие“ отива в СЕМ заради х*еве и ле*бо сцени

Ако сте гледали последните епизоди на култовия сериал „Под прикритие“ със сигурност сте забелязали, че той не се различава по нищо от някое рап парче. В него се въртят брутални секс сцени и грозен и това се излъчва в национален ефир в час, в който децата изобщо не са си легнали и попиват „култура“ от телевизора.

pod-prikritie-4

Кримката, в която сценаистите вече каталясаха и буквално си смучат сюжети от пръста си, възмути доста зрители и те вече сезираха СЕМ за неприличен език, грозни сцени и брутално поведение на екрана.

Във вторник на специално заседание експертите от СЕМ ще изгледат втория епизод на новия сезон на „Под прикритие“ и ще решават има нарушение на закона и какво е то, каза председателят на регулаторния механизъм Гого Лозанов.

Според него, ако се докаже, че сериалът е неподходящ и вреди на детската аудитория, според закона за радио и телевизия продуцентите му могат да получат глоба от 30 000 лв. Това обаче не значи, че филмът ще бъде спрян, а телевизията бълха я ухапала. От БНТ и от екипа на криминалето заявиха, че спазват стриктно закона и досега не са получавали никакви оплаквания. Даже заподозраха конкуренцията.

Едва ли обаче е истина, че закона се спазва, като всички виждат с очите си, че в 21 часа в национален ефир се излъчват брутални голи сцени с лижещи се жени, на ръба на пор*ото, а героите крещят и се наричат един друг „х*й“ и „педе*ст“. Сред посочените в оплакванията реплики са думите на Захари Бахаров – „Ще го е.а в големите уши“ и на Куката – „Ще ти подам един х.й в устата“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.