Ясновидката Николета: Иде страшно земетресение!

Николета Йорданова

Ясновидката Николета била разярена на тв водещия Витомир Саръиванов, защото не повярвал на направените от нея предсказания за предстоящо земетресение и освен че не я вземал насериозно, даже се подиграл с природната й дарба. Тя демонстративно напуснала воденото от публициста предаване и пред служителите му изказала мнението си за него.

„Тъпанар смотан! Да си ходи там с колите, дето му духат някакви развратници, вместо да ми се прави на интересен”   – изсъскала ясновидката, докато излизала от студиото. Тя заклеймила Витомир и заявила категорично, че ако не получи официално извинение, е в състояние да предизвика природен катаклизъм.

Преди скандала, Николета Йорданова заявила, че над България тегне черна прокоба и поредица от страшни земетресения ни очакват през 2013 – а година. Бедствието щяло да бъде с невиждани досега параметри и се очаквало да задмине по своята унищожителна мощ земетресението в Стражица от 1986 година. Най-силно засегнат щял да бъде районът около Пловдив, където нямало да останат много читави сгради след края на трусовете.

Николета Йорданова

Популярната врачка нашумя преди години с участието си в предаването „Ясновидци”. Преди известно време тя предсказа в ефир за наводненията, които сполетяха с. Бисер само преди дни. Още тогава, гадателката изказа категорично мнение, че България е заплашена от потоп, който ще вземе и човешки жертви. Въпреки че и тогава никой не й повярва, Николета не се отказа от прогнозата си и сега натри носовете на неверниците.

„Имах доброто желание да предупредя, че ще станат такива работи, но всички ме пренебрегнаха. Даже по една телевизия тогава не излъчиха репортажа, защото мнението ми не било достоверно и щяло излишно да създава паника у хората. Преди потопа всяка вечер сънувах кошмари”  – злобее Николета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Не знам,какво печелите,като плашите и без това ошашавения народ с това
    заглавие? Не ви ли е срам?Що за страница сте,срам ме от това,че съм българка,знаете ли какво изживяваме в Перник,за да подсилвате с изявления
    на Николета,която само,защото е ядосана на някой ще предизвиква катакли зми?Що за морал имате???!!!

  2. Не познавам въпросната Ясновидка, но в момента наистина се очаква земетресение в маришкия разлом. В момента може да означава тази години, може до 10 години, но ще е скоро. Последно е имало силно земетресение там в далечната 1928-ма в Чирпан и от тогава това напрежение в земните пластове се натрупва. От БАН още миналата година казаха че следващото силно земетресение в България ще бъде в Маришкия разлом

  3. Крайно време е тези ЯСНОВИДЦИ да почнат да ги вкарват в затвора, да им дойде акъла и там да предсказват дали ще бъдат освободени или не.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *