Шок! Черната Златка вилнее в Бургаската болница, псува и плаши с мутри

Златка учуденаПлеймейтката Златка Димитрова успя да  вдигне на главата си снощи бургаската болница.

Златка се появила с гръм  пред Спешното отделение, час  след като приели баща й – Димитър Димитров с диагноза мозъчен кръвоизлив. Докато лекарите в Спешното му оказвали първа помощ, а колегите им невролози и неврохирузи правели първите изследвания, тя търчала из коридорите, опитвала се да влезе в Реанимация и наддавала бойни крясъци по адрес на „некадърниците“ , които работели там, но не можели нищо да направят за баща й, защото не били никакви лекари, а разни измислени некадърници.

Бяхме ужасени, каза един от дежурните в Спешния център. Дамата крещеше като пълна простачка, езикът й беше вулгарен, като на улична жрица, крещеше, псуваше ни, наричаше ни с всякакви имена и епитети, че ако наистина някой от нас си беше изтървал нервите, трябваше да я опердаши да млъкне.Златка номинации Сред нас имаше лекари с дълъг стаж, лекари на възраст и никога не бяха чували такива обиди, дори от близки на пациенти от малцинствата. Даже те се държат по-прилично и имат уважение към професията ни. От охраната също се оплакаха, че няколко пъти се опитали да укротят гражданката и дя я изведът навън, но тя крещяла истерично, обиждала ги и ги заплашвала със свои хора от високите етажи на властта, както и с яки момчета, нейни познати.  Ще ви дам да се разберете, знаете ли коя съм аз – квичала Златка и предизвикала пълна бъркотия в болничното заведение.

Снощи имахме много пациенти, беше натоварено, имаше много спешни случаи, а колегите се нуждаят от спокойствие, за да работят, крясъците само изнервят обстановката, казаха от ръководството на болницата. За нас такова държание е меко казано недопустимо. Оттам обясниха, че пациентът Димитър Димитров е с инсулт и е настанен в реанимацията. За него се полагат всички необходими грижи. Златка много пъти е разказвала как баща й починал в ръцете й от рак. Този, който е починал в ръцете й не й е баща, а съпруг на майка й. Тя наистина положила грижи за него и говореше само за него, може би защото той има земя край Созопол и тя води дела със семейство Баневи да си я върне. Димитър Димитров е биологичният й баща, който живее сам като куче, беден е, никой не се грижи за него и снощи е получил инсулт.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9B3oALZFpYc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *