ДесиСлава стяга еротична изложба в Бургас

ДесиСлава пирон в програмата

ДесиСлава
ДесиСлава

Сексапилната поп – фолк певица ДесиСлава, ще бъде лицето на еротична изложба в Бургас. Събитието е организирано от мъжкото списание „Плейбой” и на него ще бъдат представени 50 от най – добрите снимки на модели в световната история на изданието.

ДесиСлава
ДесиСлава

ДесиСлава от своя страна ще радва ВИП елитът на България с подбрани песни. Певицата категорично заяви, че този път няма да изпее нито един чалга хит, а ще заложи на своите поп музиката. Водещ на събитието ще бъде незаменимият при подобни случаи скандалджия и хроникьор Евгени Минчев.

Музикалната звезда наскоро заяви, че възнамерява да вдигне тежка сватба с новия си любим Светлозар Савов. ДесиСлава призна, че е силно влюбена в него и въобще не се притеснява от факта, че е по – голяма с цели 9 години.

„Слави е мъжът на моя живот. С никой друг не съм се чувствала толкова щастлива и истински влюбена. Знам, пред нас има много препятствия, но аз съм сигурна, че ще ги преодолеем. Ангажиментите, човешката злоба и завист – всичко това са неприятни неща, но ние заедно сме силни и не се страхуваме от нищо. Ако е писано горе, в скоро време може да имаме и бебе”, сподели ДесиСлава.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.