Шок! Убиецът с джипа влачил 60 метра трупчето на малкия Петьо

убито детеМомченцето с колелото, което беше убито в Панагюрище от джип, загинало в страшни мъки, твърди очевидец.

„Ударът на джипа в малкия  беше страшен. Петьо и колелото буквално бяха качени на предницата на колата. Детето падна от колата чак  след 60 метра, а тя го влачеше.  Колелото изпадна малко по-рано на половината разстояние, твърди Иван.

 Цветан Пъков караше много силно с около 100 километра в час. Чу се много силен удар и бронята на колата изхвърча. Детето падна доста по-късно. Цветан успя да спре на сто метра от мястото на произшествието и веднага се  обади на някого по телефона. Съседи пък пък извикаха родителите на Петьо. На бащата му причерня, удари го и го събори с юмрук на земята, щеше да го убие, но го спряхме, за да не става още по-голяма трагедия.

Цветан Пъков не за първи път кара бързо. Той натиска газта из цялото Панагюрище и всички се отдръпват, като го видят. Но не само той кара така. Доста баровци със скъпи коли летят по улиците и не спазват никакви знаци.  Пъков беше приятел с бащата на детето. Всеки ден ходеше да кафе при тях”, разказа очевидецът  Иван.

Мъжът каза, че няколко пъти са поставяли въпроса да се сложат „легнали полицаи” на това място, но общинарите казали, че можело, защото било главна улица.

Жена, която живее на метри от трагедията, добави, че вечер моторите минават по улицата на една гума и младите се забавляват.

Убиецът пък се оказа местен богаташ, който само за една година имал 12 акта от КАТ за превишена скорост и още няколко за други нарушения. Трагедията потресе целия град, а Петьо вече се усмихва само от…некролога.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *