Ядосан любовник открадна джипа на Черната Златка

Златка Димитрова

Неизвестни откраднаха чисто новия джип БМВ на Златка Димитрова и тя направи всичко възможно за това да разберат и на Марс. След като престоя няколко часа в полицията обаче стана ясно, че луксозният автомобил съвсем не е задигнат от джамбази, а е прибран от гаджето на известната хубавица Мирослав, който й го подари по случай рождения й ден.

Припомняме, че двамата бяха скарани за известно време, след което се сдобриха и залюбиха повторно. БМВ – то било подарък от сърце, с който Мирослав искал да докаже на възлюбената си, че действително държи на нея. Плеймейтката уж също започнала да доказва чувствата си, но по малко по – особен начин.

Златка Димитрова

Според познати на двойката, когато получила скъпия си подарък, Черната Златка не само, че не се почувствала задоволена, ами започнала да ламти за още повече. Ежедневно досаждала на щедрия Мирослав, като изисквала от него да и направи още по – големи подаръци, за да му бъде вярна. В списъка с желания фигурирали апартаменти в София и Бургас, където ужким искала да го посреща в домашна обстановка. Поставила изрично условие обаче, жилищата да са на нейно име.

Непрекъснатите мрънкания на Златка Димитрова ядосали Мирослав и той всъщност решил да я накаже, като за известно време си вземе обратно колата и я застави да шляпа пеша по разкъртените улици, та да се усети и да миряса.

Виж какво изгуби Златка заради алчността си:

http://www.youtube.com/watch?v=4Tn0PSj4Ly4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *