„Юръп“ се изцепиха: Чалгата ви е прекрасна!

Юръп

Шведските рокаджии от „Юръп” се впечатлили страшно много от родния поп – фолк по време на посещение в тузарска столична чалгатека. Особено много се прехласнал барабанистът Иън Хогланд, който не можел да повярва на ушите и очите си, докато пиянствал с останалите членове на бандата.

„Тази музика беше толкова прекрасна, сякаш толкова далечна, звучеше ми като музика от космоса. А певиците също бяха страхотни, рядко съм срещал толкова добре поддържани колежки” – ахка от възхищение махмурлията Хогланд.

Юръп

Колегата му Мик Микели, който отговаря за клавирните инструменти в „Юръп”, съвсем не се показа толкова въодушевен от изпълненията на едрогърдестите си български колежки и обяви, че е бил толкова пиян, че няма дори и най – смътен спомен дали му се е понравила музиката.

Иначе всички от известната шведска група са категорични, че в България вече се усеща дъхът на свободата. Преди години те и представа си нямали за настъпилите у нас политически промени и чак сега разбрали, че едно време в България беше забранено да се пускат песни на английски по официалните радиостанции.

Накрая музикантите се пошегуваха, че вече нямат толкова много фенки, защото са одъртели и кожата им е провиснала, с две думи погрознели ужасно. След това обаче отрекоха тези твърдения и се поправиха като заявиха, че в момента били по – блестящи от когато и да било преди.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ако чуят някои как грачат и вият, ще си счупят китарите на момента.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *