Райна призна – независима съм, трудно ще си намеря мъж

РайнаРайна със сигурност върви към сдружението на старите моми.

Певицата продължава да крие дали има мъж до себе си в момента, обаче  заяви  категорично, че обича да бъде абсолютно независима в една връзка. “ Никак не  обичам да бъда зависима от който и да било мъж. Така съм си изградила навиците и нещата, че абсолютно всичко да зависи от мен и само от мен и от никой  друг, признава независимото македонското девойче в свое интервю.

Фолкаджийката призна, че е била влюбена само 3-4 пъти в живота си, но тя по принцип трудно се влюбвала и трудно допускала мъже до себе си. Най-вероятно причина за това е връзката й с Коцето, която изяде пет години от младостта й и в която тя често беше лъгана и наранявана, даже публично унижавана. Оттогава тя е много предпазлива и не се доверява лесно след толкова много лъжи.

Когато постигнеш нещо, е много трудно да намериш мъж, който да не се притестнява и да не е комплексиран в твое присъствие, категорична е певицата. Това по принцип е вярно, но е характерно за слабите мъже. Силните изобщо не се впечатляват от постиженията на жените си, а гледат да тежат самите те на мястото си и жените да ги уважават заради това.

Но на Райна явно й е трудно да срещне равностоен партньор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DA4qSTsFnMU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *