Врачката не позна, изгониха Зорница Линдарева

Зорница дебела1Зорница Линдарева беше поредният участник, който бе изгонен от ВИП Брадър.

Въпреки че врачка се кле в ефира на Нова часове преди елиминациите, че Влади Въргала ще бъде изхвърленият от зрителите, в последния момент това беше Зорница.

Ники Кънчев обясни, че имало много оспорван вот и резултатите се променяли на няколко пъти. Всъщност според по-наблюдателните, всичко пак беше нагласено. Останалите номинирани бяха с неутрални защитници, само Недик на Албена Вулева беше пристигнал лично в нейна защита и майката на Зорница. По-показателното беше, че в публиката стоеше и баща й, който досега не се беше появявал, но явно имаше вътрешна информация и пристигна да си вземе рожбата далеч преди тя да бъде изгонена.

Любовницата на Тачо буквално изхвръкна като тапа от Къщата и извика на всички – за никого няма да ми е мъчно тук. Другите поне бяха лицемерни и със сълзи на очи се разделяха със съквартирантите.

Вън пък Зори веднага призна, че за нея са викали пет пъти лекар, а психологът на предаването Ани Владимирова е работила с нея. Много съм благодарна на всички, които се грижиха вътре за мен, изстреля тя и издаде дълбоко пазена от продуцентите тайна.

Явно на всички им е писнало да треперят за душевното й здраве и затова й намазаха ските.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ioweo1kS2Ds

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *