Шок! Телевизионни прожектори Ослепиха Професор Вучков! Виж Тук:

ВучковЮлиан Вучков закъса с очите. Това забелязаха негови фенове, които следят предаването му „Времена и нрави“ по телевизия Евроком.

Напоследък колоритният професор водел предаването си с полузатворени очи и вече не намествал очилата си, чиито рамки се променяха според модата, а той често се хвалеше с последния си моден чифт. Професорът – чешит често ги оставял пред себе си и не гледал право към зрителите, а малко встрани. Дори понякога неволно затварял едното си око, което приличало на някакъв тик, но зрителите са уверени, че става дума за защитна реакция.

Врели и кипели в телевизионните среди смятат, че прожекторите са увредили зрението на философа на българските времена и нрави.

От години той е изложен на пряката им светлина в ефир и няма начин това да не отслаби зрението му. Затова напоследък сменял очила с различен диоптър и различни рамки, но това не помогнало.

Единственият шанс да се предпази е да тръгне като Слави Трифонов с черни цайси, но Слави му е основен враг и двамата непрекъснато се плюят в ефир, затова Вучков не искал да го копира. Освен това смятал, че е проява на лош вкус да излезе пред зрителите с черни очила, с които според него ходели само мутрите, а нормалните хора ги използвали само за плаж.

Ако професорът иска да запази зрението си, наистина трябва да загърби предразсъдъците и да си сложи предпазни стъкла. Вместо това обаче, той мига като мишка на екрана, не може да прочете предварително направените си записки, което страшно го изнервя и се налага да импровизира в ефир.

Добре, че е надарен с дар слово и не му е проблем да говори по всякакви теми, без да се подготвя предварително. Това обаче напоследък често му изиграва и лоша шега, защото прави гаф след гаф, коментират зрителите, а „Господарите на ефира“ вече са го взели за мезе.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *