Обраха Стоянка Мутафова! Заподозряна за Наглата Кражба е Щерка й Муки! Виж Тук:

Стоянка МукиЩерката на Стоянка Мутафова е в шок, след като бе обвинена, че е обрала майка си.

Докато двете отсъствали, някой се промъкнал в дома им и отнесъл голяма сума пари и бижута. Сумата била огромна за стандартите на семейството. Стояна работи, взима пенсия и издържа безработната си дъщеря. Двете жени държали в дома си пет хиляди лева и бижута, повечето от които имали не само финансова, но и сантиментална стойност.

В доста медии се усъмниха, че обирът е инсцениран, а негов автор е Мария Гурбешлиева – дъщерята на актрисата.

Муки, както щерката на Стояна е по-известна в публичното пространство, също е актриса, но почти няма стаж, вечно стои до полата на майка си под предлог, че я наглежда и се грижи за домакинството и ангажиментите й.  След няколко неуспешни брака и връзки, щерката се отдаде на мързел и буквално паразитира край 94-годишната си родителка.

Тя е известна и със страстта си към хазартните игри, затова доста хора си помислиха, че е задлъжняла на бинго, или на машинки.

„Как не ви е срам да си помислите, че съм обрала мама, избухна Муки. Бинго не съм играла от 20 години. Играех с приятели и колеги на майка ми. Изобщо не съм хазартна личност!

Нас ни обраха и полицията все още води разследване. Ако бях аз, щяха да ме хванат, нали?“ – ядосва се мамината дъщеричка, която наскоро навърши 60 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *