Яне Янев и Сашо Диков в спор кой е по-голям ибрикчия

Яне1Сашо Диков и Яне Янев се скараха с ефир кой бил по-голям ибрикчия и кой се подмазвал повече на Бойко Борисов.

Беше извадил ей такъв език – показа Яне половината си ръка и го ближеше по муцунката. Диков призна, че е вярно, но било в началото на мандата. След това се бил усетил какъв манипулатор е премиерът и прибрал езика до поносими размери. Ами ти бе, нали щеше да го уволняваш, върна си го той на събеседника си.  Да, призна веднага Яне, но в името на България и дясната  политика, която трябва да водим и да се борим с корупцията, се уверих, че ГЕРБ е пътят, по който трябва да върви страната, докато се измъкне от кризата. Сашо ДиковА защо си направил списък с корумпирани кметове, дори и на ГЕРБ и ще го носиш на главния прокурор, като си подминал съзнателно най-големите крепости на ГЕРБ – София, Бургас и Плевен, където всички знаят, че има корупция, заби го от воле Диков. Яне се измъкна, че точно за тези кметове нямал достатъчно сигнали. Те, сигналите, идват от гражданите, оправда се той. А бургазлии, плевенчани и софиянци си мълчали.

Аз ще вкарам 25 депутата минимум и ще направим с Борисов правителство, похвали се лидерът на РЗС. Стига бе! Ти си политически труп. Според социолозите имаш 0,8 процента доверие, припомни му водещият. Това са стъкмистики, удари се в гърдите Янев. Само през последната седмица сме приели 100 нови членове! Диков се опита да изчисли по 100 на седмица до 12 май и милостива вдигна процента на опонента си до 1. Ще видиш, че социалните агенции лъжат, както ти лъжеш в предаванията си удари се в гърдите човекът, който щеше да уволнява Борисов. И обеща да направи най-хубавият и безкорупционен кабинет след изборите. Което накара водещият да погледне към тавана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Браво Яне така се прави, избори ще има още 5-6 месеца и има здраво цицане а след това вече можеш да изгониш булката и да се обградиш с наперен младежи

  2. Някой ще ми каже ли какво прави Ваня Велева в НАП – Ямбол. Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която прави кариера като прави свирки и си предлага гъза на началници и властимащи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *