Алисия Показа Прелести, яхнала Черен Лебед! Виж Тук:

Алисия лебедАлисия, която рядко позира за еротични снимки, този път беше щедра към феновете си.

Тя се появи в доста приличен и не особено изрязан бански в басейн, където най-забележителното беше надуваемият черен лебед, който беше яхнала.

Тутакси заваляха всякакви коментари, като този път журналистите бяха единодушни, че тялото й е перфектно и дори на тези години слага в джоба си малките гърли.

Певицата се намира като всички свои колежки край морето, защото програмата й е запълнена с участия там. Тя използва времето през деня да понатрупа тен, но се страхува да влезе в развълнуваното и доста опасно напоследък море и предпочита да се разхлажда в басейна пред хотела.

Там пък атракцията са черни надуваеми лебеди за всички, които не могат добре да плуват, но вместо да се излагат с пояси и възглавнички, умело се маскират, че уж се возят на лебед. Защо цветът му е черен, не е ясно. Явно за по-оригинално, макар че черното привлича слънцето и прегръдката с надутата птица може да струва и слънчево изгаряне на мераклиите.

Някои си помислиха, че това е кадър от нов клип на певицата, но банският й е доста непретенциозен, за да го ползва за такава лента.

Алисия просто се развлича и се кефи на слънцето, а коментарите варират от въодушевени до откровено критични и хейтърски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/8Q65CioeJyA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *