Георги Марков със Страшна Прогноза: ЕС СЕ РАЗПАДА! ЩЕ СВАЛЯТ ГАЩИТЕ НА БГ. ЖЕНИТЕ, ЗАЩОТО… Виж Тук:

georgi_markovБившият конституционен съдия Георги Марков направи кошмарна прогноза за бъдещето на България в ЕС.

Според него в недалечно  бъдеще Европейския съюз ще се раздели на две.  Ще има две Европи: В първата Европа основната валута ще е пак еврото, но там жените няма да смеят да излизат вечер, тъй като мургави ръце ще се протягат безнаказано към тях, ще им свалят гащите, ще им дърпат сутиените,  ще ги тероризират! Но никой няма да наказва и санкционира пришълците-мигранти, понеже властта се опитва да ги интегрира.

В другата Европа всяка страна ще има своя национална валута, ще има относителна самостоятелност, християнството ще бъде опазено, обичаите на хората – също и бежанци няма да се разхождат по улиците.

В първата Европа ще са Германия и Франция и още няколко от развитите страни, а във втората- Вишеградската четворка и Австрия, която отчаяно се стреми към самостоятелност и опазване чистотата на нацията си, а властта е в ръцете на крайно десни формации.

burka

България ще остане с Германия и Франция, защото няма собствена политика, няма национално достойнство и прекалено зависи от еврофондовете, които не само крепят донякъде родната икономика, но и пълнят гушите на стотина избрани фирми, собственост на 100 фамилии.

Именно политическата ни върхушка ще драпа със зъби и нокти България да остане в Първата Европа. Защото подобно безпрецедентно и безнаказно крадене на европари едва ли ще им се отдаде пак . В същото време у нас няма партия, която да тропне по масата и да защити националните ни интереси! Псевдопатриотите се бият помежду си за власт и са подчинени на ГЕРБ, а ГЕРБ пък са се слели с чиновническата ЕС-олигархия.

Страната ни ще се превърне в широка десетлентова магистрала за мигрантите, които ще продължат да нахлуват в Европа и постепенно ще я завземат, превръщайки цели не само квартали, но и традове и области в мюсюлмански! Жените у нас ще живеят в страх от преминаващите орди, нападенията над тях ще зачестят, предупреди Георги Марков.

Бившият ни конституционен съдия похвали Камерън и го нарече истински държавник, който е решил кризата с бежанците, като е извадил страната си от пипалата на ЕС и бездушната администрация, която само наказва и заповядва, а не се вслушва в мнението на страните-членки.

бежанци-българия

За мигратската криза, която разцепи Европа и ще доведе до разпада на Европейския съюз, Марков обвини директно Меркел и Оланд, които се изправиха не само срещу интересите на собствените си народи, но и срещу традициите и вярата на цял един континент, като допуснаха огромни арабски орди, част от които и терористи, да нахлуят в ЕС.

Сега в Първата Европа ще треперят от терористични актове, а същото чака и нас българите.

Втората Европа поне прави опит да се спаси.

За нещастие България пак избра да е на страната на губещите, както винаги е правила в исторически план, смята бившият конституционен съдия. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Щеше да е изненада, ако България поне веднъж заеме правилната страна

  2. Докога ще дразните читателите си с този гаден агент-доносник от ДС и един от виновниците за сегашното дередже на България. Такива продажници и предатели на България не трябва да припарват до никоя медия!

  3. Абе Марков, за какъв праз тогава имаме ДАНС, МВР, БА и купчцина агенции? Наша работа на дсругите хора ли е да следим кой политик какво прецаква? ами това са поне 28000 плюс 58000 плюс поне 1000 разузнавача, да не броим други отдели и ако тия 100 000 човека не могат срита няколкостотин колумпирани алчни и компрометирани с престъпления повечето дори и с далавери да е политика за какво изобщо се наричат военни, ченгета, секюрити бе2 ми тия като не стават да опазят е дна малка държавица, ти какво очакваш от нас, дето не сме на длъжности? да им плащаме данъци само май. Гоце, Боце, и останалите на постовете са тотално компрометирани през годините с различни престъпления. е, ако това ненормално секюрити не ги вижда, ние дето нямаме постове и задължения да разследваме и наказваме как да се оправим? да започнем война с мвр, БА Правосъдие, президентство, министрества чиновници ли бе2 ми то ще стане като сирия…. това ли е начина? И като гледам колко войни е имало тук и пак бандюги са на видни постове. ти кажи как да накараме тия длъжностни лица, дето си пазят заплатките да свършат полезна работа? Винету се провикна, че ГЕРБ е гаранция за ЕС членството ни. значи е подчинен на глобалистите и той провежда чужда и вредна нам политика, не че останалите от бсп и другите не. е, що не го арестуват ДАНС? ами военно разузнаване? Ами МВР2…военните2 е, това всичмкото се е снишило лапа си заплатки и бонуси, а я духат обикновенно хората, които ги стигне злото. та тия ли да превъзнасяме? Аз бих обесил всеки изнасилвач, всяка маймуна крала от къщите на хората и доказано от бюджета. но не ми давате власт нали? ами духайте си я, като не искате и чувате да се оправи! Дорш ш с пждчшнавонитж нш кэм ЕС и други пактове ние губим назионална сигурност. защото други решават нещата… За какво са ни тогава паразити политици? да лапат и вредят ли2

  4. и още нещо Марков, ако започнат тия слънчасали да правят тия неща, които описа и тук, ще превърна този континент в ледена шушулка и араби дсжихадисти мафиоги няма да смеят да излязат от къщите си с дни… Ако пък имат и късмета да разпарчосат някои българия ще с9торя други неща, които буквално ще изтрепят цзялата тая сган, дето обслужва фалифатски имперски интереси. но ще загинат и невинни. А за невинни славеи врабчета растения да не говорим – те ще платят с живота си гадостите на човекозверове. А това ес трашно гадно нещо – невинни да плащат чужди грехове. затова ако тия направят гадостите описани от теб, тогава няма да имам повече скрупули и ще дам воля на възмездието над такива и то масово… Познай колко ще им се вирят пишките при минус 400 под нулата? огънят печките им ще замръзва… Ако и тогава не се спрат, ще заледя цялата планета – тъкмо ще гледате акули до вас замръзнали във водата. Ник8ак не е хубаво. но когато има животни в човешки вид да осират живота, тогава останалото няма значение! и един невинен да пострада от човеко животни пак е престъпление срещу човечеството. А много престъпления се вършат и тук и навред срещу Човеци, от човекозверове… ще се радвам ако спрат. Ако не спрат няма да се радвам, но и те няма да оцелеят. Сори, писват писъците на невинни и ада. Но ако избият пък свестните хора такива животни ще ги потопя с континента под океана. тезди добитъци нямат бъдеще – ЗАПОМНИ! въпроса е дали сами ще станат хора или ще изчезнат, ако прекалят. Ше изнасилва ли? СМЪРТ на такива! майната им на бюрократчетата в ЕК! Майната им на правосъдни пускаши добитъци зверове. майната им на всякакви разбойници. А наречете му луд, не ми пука. но се молете да не стават тия неща. защото така ми е накипяло от зверове в човешки вид, че с радостг бих ги изтрепал всичките. И политици които ги толерират. но сърдцето ми се свива като си представя как умират врабчета славеи и други невинни хора и животни, растения. само това ме възпира досега да не им дам такова предупреждение, че като помислят да крадат насилват правят по 3-20 деца и да треперят от ужас. само затова още стоя като човек тук, а не съм се заел да изтръгна и душиците на разни примати стрелящи невинни, крадящи насилващи лъгежи и грабещи невинни – заради надеждата тоя свят да се оправи. ако си тръгна ще бъде унищожен. Ако не се оправи и продължи зверилника ще има доста адски неща за зверовете. От тях зависи дали ще са хора или зверове. И от законодатели и Правосъдие. Това, което пиша е истината – гадно, отвратително ужасно. Но ако зверовете не се спрат, ще бъдат спярни с цената и на невинни животи. защото свят с човекозверове е ад. А раят няма място за адски същества. беше рай преди човекозверове да го осерат. И все повече стават, от всякакви народности ги има.

  5. Много късно ви идва акъл в гравата. Ето заради такива „демократи“ като този доносник Георги Марков, жалкия плазмодий Жельо Желев, безсребреника „уж“ Иван Костов, разрушител на гробници Евгени Бакърджиев, моралиста и големия дипломат Стаян Ганев и много други – нали ги помнете по митингите в зората на „демокрацията“ и като прибавим към тях по-новите русофобите Роско, обичан от целия народ Цвъки, откривателя на хибридната война Н.Ненчев, двуличника Даниел Мотов, загрижен за пенсионерите с данъци върху пенсиите Симеон Дянков, непретенциозния към България Симеончо и др. всички во главе с една празна кратуна. Затова по всички показатели сме на последно място, само по разходи за въоръжение сме на първо! Браво.

  6. Много късно ви идва акъл в гравата. Ето заради такива „демократи“ като този доносник Георги Марков, жалкия плазмодий Жельо Желев, безсребреника „уж“ Иван Костов, разрушител на гробници Евгени Бакърджиев, моралиста и големия дипломат Стаян Ганев и много други – нали ги помнете по митингите в зората на „демокрацията“ и като прибавим към тях по-новите русофобите Роско, обичан от целия народ Цвъки, откривателя на хибридната война Н.Ненчев, двуличника Даниел Мотов, загрижен за пенсионерите с данъци върху пенсиите Симеон Дянков, непретенциозния към България Симеончо и др. всички во главе с една празна кратуна. Затова по всички показатели сме на последно място, само по разходи за въоръжение сме на първо! Браво.
    До „Скандално“ – най-малко очаквах и при вас да има цензура.

  7. Преди много 1980г. бях в Индия. Посетих град Агра и видях гробницата Тадж Махал – неописуемо произведение на апхитектура и изящество. Човечеството трябва да е благодарно на съдбата че може да й се наслаждава и до ден днешен и че датогава не се е появил индийски Евгений Бакарджиев, воден от неописуема злоба към предишния ражим, какъвто и да е той, да взриви Тадж Махал …

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *