Юлиян Вучков се махна от Канал 3 – парите му били малко

Скандалният професор си тръгнал с гръм и трясък от Канал 3 след разправия със собственика. Повод за кавгата станали последните резултати от рейтинга на предаванията в телевизията. Оказало се, че „Времена и нрави“ е чак на трето място след „Неудобните“ на Маргарита Михнева и „На изток от Рая“ на Лили Маринкова.

Вучков побеснял от данните и обвинил управата на Канал 3, че манипулират рейтинга на предаванията. Професорът не можел да повярва, че „Времена и нрави“ не е най – гледаната продукция. Вучков дръпнал назидателно – ругателна реч и заявил, че Канал З трябва да се радват, че човек като него работи при тях, въпреки мизерното заплащане. Професорът не можел да преглътне факта, че

Вучков убеден, че "Времена и нрави" е най- гледаното предаване

за над 2 часа предаване взима пари, колкото за един час.

Юлиян Вучков разкри, че освен това, имал по – апетитни предложения за работа от други две телевизии. Въпреки че не разкри имената им, вероятно едната е ТВ 7, която си има статут на правителствена медия. Ку – ку професорът заяви, че все пак запазва добри отношения със Сашо Диков, тъй като конфликтът му не бил с него, а със собственика на Канал 3 Величко Найденов. Вучков се надява в новото си студио да има място за оркестър.

Вучков обиколи почти всички телевизии – започна в бургаската СКАТ, после мина в сутрешния блок на Нова тв, през ВВТ, до Канал 3. Паралелно с работата си на малкия екран, професорът пише коментари и за вестник „Уикенд“.

Юлиян Вучков и Сашо Диков често се караха, въпреки това са приятели. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *