Явор Бахаров Спи с Двама Мъже! Виж Тук:

ЯворЯвор Бахаров живее и спи в една квартира с двама мъже.

Това призна самият той в предаването „Черешката на тортата“. В ергенската квартира всеки си има собствена стая и не е проблем да си доведе момиче, но обикновено той и приятелите му купонясват заедно, а храна и мезета си набавят от близкия ресторант на столичната улица Раковска.

След връзката си с Луиза Григорова, Явор отново се върна към ергенските си години. Той наел апартамента с приятелите си и живее като щастлив студент. Връзки не му липсват, но обикновено са еднократни и не се задълбава в тях.

Бахаров не крие, че не е готов за семеен живот и не се вижда кротнат до някоя жена, засега!

Вечните им ангажименти, различното време, по което той и Луиза работели, отдадеността им на актьорската професия довела до раздялата им. Не можеш да имаш здрава връзка с една жена, която вечно я няма, или пък теб те няма. Уж бяхме заедно, а се срещахме по-рядко, отколкото се виждат гаджетата, оплаква се той.

Луиза Григорова не само е била голямата му  любов, но и най-дългата досега. Той не може да й намери заместница и все още страда, че нещата помежду им не са се получили.

Покрай нея актьорът е формирал вкус към естественото, не обича силиконки и открито им го казва в очите. В „Черешката“ той се падна точно с три напомпани мадами – Анита Мейзер, Моника Валериева и Калина Паскалева и им заяви откровено, че никога не е докосвал изкуствен бюст и не би го направил. И докато за гърдите горе-долу ги разбирал, не можел да схване защо са напълнили и устните си със силикон.

Трите кифло-грации пък му отговориха обидено, че няма вкус и не разбира от женска красота.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *