ЦРУ ИЗБРА КАНДИДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ГЕРБ! ВИЖ КОЙ Е ТОЙ:

Цветанов БорисовКандидатът за президент на ГЕРБ вече е избран! Той  е силно свързан с партията и от години е неин член.

Това огромно „разкритие“ направи  председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Изборът бил  направен след сериозни  дебати  между достатъчно количество кандидати, допълни бившият вътрешен министър.

Той заяви, че по стратегически съображения няма да бъдат съобщени имената на кандидат-президентската двойка сега, а  през  септември. Само преди две седмици датата беше юли. Но нейсе!!!

Няма как да не се запитаме, ГЕРБ някаква масонска организация ли е? Някаква тайна ложа?

Как така са се провели дебати, а никой не е разбрал?

Между колко души са били тези дебати? Десет, двадесет, или само между Цветанов и Борисов? Те наистина са „достатъчни“ да решават всичко в партията.

В САЩ от една година тече борба между кандидатите за президенти, а ние тук сме си ги скрили в миша дупка и не ги показваме на никого.

Та нали народът трябва да ги види, а после да помисли и да ги прецени? А не в последния момент да минат по червения килим и Ники Кънчев да ги представи, все едно влизат в Биг Брадър?

Цветанов се опасявал, че ще започне негативна кампания срещу президента.

Каква кампания? Ако той е достоен човек, кой ще започне да вади несъществуващи компромати срещу него? А и да е недостоен – пак същото! Та нали ГЕРБ държи 99 % от всички телевизии, вестници и сайтове в България!!! Кой ще си позволи и ще има ресурса да проведе тази черна анти-ГЕРБ кампания. Само няколко маргинални сайта, лишени от каквото и да е финансиране!

Ако има нещо тъмно в миналото си, (а щом е от ГЕРБ и е бъркал в кацата с меда, няма начин да няма), то така или иначе ще се разбере. Едно от малките предимства на малка държава, като нашата, е че тайни няма и много бързо всичко става ясно.

Цветанов се страхувал от атаките на политическите противници. Ами нали това е начинът кандидатът им да покаже, че е достоен и силен да се справи с атаките и да им отвърне като държавник, какъвто се очаква да е завбъдеще?

Президентската кампания у нас започва повече от нелепо.

Има кандидати, но се крият.

Тъпо, че чак вдлъбнато!

Ами не го показвайте, г-н Цветанов.

Крийте си го чак до деня на изборте.

Или направо го обявете вечерта след изборите.

И без това ще сте си го избрали по вашия си начин – с бюлетините-менте и фалшивите избирателни списъци! … под благосклонния поглед на САЩ!

Само едно не разбираме ние българите:

Защо ни карате и нас да гласуваме? При това вече и задължително!

За котка в чувал ли ще гласуваме?

Или за мишка в дупка!

Пазете си в дълбока тайна кандидата за президент на България! Досущ като бъдещите си шефове от ЦРУ и той ще е някоя върла конспирация!

Така че не ни интересува точно кой ще е Човекът! Повярвайте ни!

Накрая и Той като теб и Боко Тиквата ще го отнесе по пълната процедура

Идва този ден! Усеща се във въздуха! А ти Цветанов усещаш ли!?!? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. МЕТОДОЛОГИЯТА НА ИЗБОРНАТА ПРОЦЕДУРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ, КОЯТО ГЕРБ НАЛАГА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, НЯМА АНАЛОГ ПО СВЕТА ! ТЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПРЕДЕЛЕНА САМО С ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ – ПОРЕДЕН ОПИТ ЗА ДИКТАТУРА, КОЙТО СЪС СИГУРНОСТ ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА МИНЕ!

  2. Цвък да „усеща“ нещо? Бавноразвиващия се, когато се опита да „усети“ нещо, то отдавна ще е отминал момента!!!

  3. Това е истинска гавра с народа. Да излезеш и да кажеш – имаме кандидат, но напук няма да ви го кажем, това е върхът на наглостта.

  4. БСП поне не са нагли като тези. Не са казали – имаме кандидат, но няма да ви го кажем! ГЕРБ диктува президентската игра и другите явно ще обявят кандидатите си заедно с тях!

  5. Стига сте боготворили ЦРУ, и на тях някой плаща, а „който плаща, той поръчва музиката“. Те са само оръжието, което разстрелва демокрацията по света. Друг е мозъка, а има „ръка’ и „пръст“, който натиска спусъка. След 2000 година сами, доброволно се наредихме отзад във редицата „три синджира роби“.

  6. За какво ни е президент, като тази институция е абсолютно излишна?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *