Цветан Цветанов: Орешарски и Цветлин Йовчев са Виновни за Стрелбата по Митьо Очите!

1

cvetan-cvetanov3Най-после на целокупния български народ му бе изяснена причината за екшъна в Слънчев бряг. „Истината“ поднесе  услужливо бившият вътрешен министър Цветан Цветанов:

По времето на Орешарски бил уволнен бившия шеф на полицията в Бургас Милен Димитров. Заповедта дошла от Цветелин Йовчев – тогавашния заместник на Цветанов.

„Димитров беше назначен от предишното правителство на ГЕРБ. Той беше всеотдаен в работата си, работеше почти денонощно, за да върже ръцете на престъпността. Прекарваше безсънни нощи и лишаваше семейството си от присъствието си! Но уволнението му развърза ръцете на бандите, които се занимават с рекет и проституция  по морето“, каза патетично Цецко.

Той стигна и по-далеч: С уволнението на Димитров се сложила политическа спирачка в цял един сектор. Махнати от работа били и БОП-аджиите, които били 25 души, а след уволненията останали седем. Затова и ефективността на работата им спаднала четворно.

ГЕРБ-ерското назначение Милен Димитров  работил активно по разкриването на престъпната група на Митьо Очите, но като го уволнили, тази дейност замряла. Skandalno.net припомня, че лицето Милен Димитров бе уволнено по обвинение за връзки с подземния свят и делото отиде в прокуратурата!!! Но такива подробности Цветанов пропуска, а народът не помни.

Като връх на сладоледа Цветанов разкри, че Митьо Очите имал респект към Димитров и се отнасял (забележете) „с уважение към организираните от него операции“.

Но сега работата била зациклила.

Твърденията на Цветан Цветанов са меко казано странни на фона на изявлението от вчера на МВР-министърката Румяна Бъчварова, която заяви, че няма данни Димитър Желязков да е имал незаконен бизнес. Всичко било законно и лицето си плащало данъците в пълен обем и навреме!!!

Днес Цветанов се удря в гърдите и изтърсва, че неговите хора следели криминално проявения бандит Очите, а той пък им имал уважението.

Е на кого да вярваме, когато и Цветанов и Бъчварова са от ГЕРБ и заемат или са заемали една и съща длъжност – МВР-министри. Един от двамата лъже, или е тотално неинформиран… но кой?

Алоооууу, Цветанов и Бъчварова!!! Разберете се най-после помежду си престъпник или почтен бизнесмен е Митьо Очите и не се излагайте като кифладжии по телевизията. Или поне слушайте какво е казал другия, за да не твърдите после обратното и да ви се смеят и кучетата пред екраните.

И ако причината за „свадата за паркомясто“ на Слънчака е смененият от Йовчев шеф, нали веднага щом ГЕРБ се върнаха на власт, назначиха там свой човек?

Този човек така ли не успя за 3 години да се ориентира в криминогенната обстановка и да спечели „уважението“ й? Ако назначеният от Орешарски е нанесъл някакви щети на борбата с престъпността, защо вие Гербери за 3 години не оправихте нещата?

Или целта е предизборно да се пускат димни завеси, да се обвиняват Орешарски и хората му за всичко, което се случва в държавата, а ГЕРБ да се изкарват жертви на правителство, просъществувало под соросоидна и герберска обсада само една година.

Смешно е, господа управляващи.

Докато си играете политическите игрички, в Слънчев бряг се стрелят на месо… И застрашават живота на туристите.

А, забравихме!

Митьо и Козела просто спорели за паркомясто.

А виновен е… разбира се Орешарски, защото преди три години не им го е осигурил!

Нали така?!? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Милен Димитров играеше в комбина с бандитите. Защо Цветанов не го върна, като взеха пак властта?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *