Явор Бахаров: Майната й на Луиза, имам си нова жена!

Явор Бахаров

Звездата от „Стъклен дом” Явор Бахаров най – накрая бе засечен с нова компаньонка, след като всички разбраха за края на любовната му афера с Луиза Григорова в началото на това лято. Според клюките, двамата в момента не могат да се търпят и поради тази причина, къдрокосият изпълнител доста бързо е намерил поредната красавица, която да ближе отворените му рани.

Явор и Луиза се разделиха, след като на няколко пъти взаимно се изловиха в изневяра по време на различни светски събития и частни партита. Първоначално тръгнаха слухове, че всички тези скандали са сътворени от влюбените, за да си правят реклама и да пишат за тях по вестниците, но последните събития доказаха, че това съвсем не е така.

Невярната Луиза Григорова

Според приятели на бившето семейство, най – много е страдал от раздялата Бахаров, който доста трудно преглътнал горчивата истина за благоверната си половинка. Дълго време той странял усърдно от хората, бил мрачен и заядлив, сякаш търсел на кого да си го изкара. Въпреки че демонстративно заявявал пред всички, че съвсем не пука и му е изгоряло лявото ухо, на приятелите му било повече от ясно, че е подтиснат и угнетен.

Тъжните спомени обаче останаха в миналото, защото тези дни Яворчо беше засечен да се развява по плажовете около Бургас в компанията на неизвестна блондинка. Въпреки предизвикателния си вид, гърлата и за момент не оставяла своя любим, а двамата ходели заедно навсякъде – в морето, на бара и така нататък. Според запознати, новата любимка на актьора била доста по – красива от скелетовидната Луиза и доста добре хващала окото на останалите летовници.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=p314mZnM-30

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *